Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Οδηγός για Μακιγιάζ - Part 2

Οδηγός για Μακιγιάζ - Part 2

Συμβουλή του Μήνα:


Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για τη Συμβουλή του Μήνα. Κάθε μήνα θα αφιερώνω μια μέρα και θα κοινοποιώ στο μπλογκ μου τη Συμβουλή του Μήνα. Αυτή θα την κοινοποιώ κάθε τέλος του μήνα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας θέμα.

Καλημέρα σας!!

Ελπίζω να περάσατε καλά το ΣΚ που πέρασε... Την προηγούμενα φορά σας έδειξα τον Οδηγό για Μακιγιάζ - Part 1, οπότε σήμερα θα συνεχίσουμε το 2ο Μέρος.

Μέρος 2ο:

  • Φρύδια
  • Σκιά Ματιών - Μολύβι Ματιών - Μάσκαρα
  • Μολύβι Χειλιών - Κραγιόν

 Φρύδια



Μπορείτε να περιποιηθείτε τα φρύδια με πολλούς τρόπους. Καταρχήν πρέπει να επιλέξετε μια μάσκαρα φρυδιών και ίσως μια πούδρα φρυδιών αν έχετε αραιά και λεπτά φρύδια. Σιγουρευτείτε ότι έχουν το σωστό σχήμα και ότι έχετε κάνει αποτρίχωση. Με ένα βουρτσάκι φρυδιών χτενίστε απαλά τα φρύδια σας.

Ένα τέλειο προϊόν είναι το  Crayon Sourcils Μολύβι Διαμόρφωσης Φρυδιών της Chanel


Σκιά Ματιών - Μολύβι Ματιών - Μάσκαρα



Τονίστε τα μάτια με μια σκιά ματιών και μολύβι ματιών, στην αγορά θα βρείτε πολλά προϊόντα. Εγώ προτιμώ τις υγρές σκιές ματιών γιατί έχουν καλύτερη εφαρμογή και διαρκούν περισσότερο. Σας προτείνω και εσάς να χρησιμοποιείται υγρές σκιές ματιών. 
Η μάσκαρα είναι ένας τέλειος τρόπος για να τονίσετε τα μάτια σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια μάσκαρα που δίνει όγκο στις βλεφαρίδες και θα δείτε ότι τα μάτια σας θα τονιστούς περισσότερο με αποτέλεσμα να γυρνάνε όλοι τα βλέματά τους.

Μια σκιά ματιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι:

Λαμπερό Χρώμα Ματιών με Κρεμώδη Υφή της Shiseido

Λαμπερή Σατινέ Τριπλή Σκιά Ματιών της Shiseido

Σειρά έχει το κραγιόν.

Μολύβι Χειλιών - Κραγιόν


Επιλέξτε πρώτα το χρώμα που θέλετε να βάλετε στα χείλη σας. Μετά επιλέξτε το κατάλληλο μολύβι. Ξεκινήστε να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι και να θυμάστε ότι όσο πιο μέσα βάζετε το χρώμα τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε. Εφαρμόστε και το κραγιόν τώρα στα χείλη και τελειοποιήστε το χρώμα. Αναμείξτε τα δυο χρώμα να γίνουν ένα και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε ένα τέλειο χρώμα!

Tip: Το καλύτερο θα ήταν να είχατε μια καθημερινή απόχρωση για τα χείλη σας. Θα πρέπει να είναι κοντά στον τόνο των χειλιών σας.

Ένα φοβερό κραγιόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το Shine Lover της Lancome

Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα στη strawberrynet!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου