Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πως να βρείτε ένα άρωμα



Πως να βρείτε ένα άρωμα




Το να βρείτε το σωστό άρωμα μπορεί να είναι μια δυσβάσταχτη εργασία.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα τα αρώματα έχουν τρεις νότες, πρώτη νότα που εξατμίζεται πρώτη, μεσαία νότα και η βασική νότα που είναι η αληθινή μυρωδιά.
Εξετάστε τα ακόλουθα θέματα.
Πρώτο. Συγκεντρωθείτε στις αγαπημένες σας μυρωδιές, ρωτήστε τον πωλητή για βοήθεια.

Δεύτερο. Μην δοκιμάζετε περισσότερες από δυο μυρωδιές ταυτόχρονα. Ψεκάστε ένα σημείο και μην το τρίψετε, θα χαλάσετε τη σύνθεσή του. 


Περιμένετε για 10 λεπτά, αφήστε τη βασική νότα να αναπτυχθεί και μετά κάντε την αγορά. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε ένα δείγμα και να κάνετε την αγορά την επόμενη μέρα.
Τρίτο. Μην αγοράσετε ένα άρωμα επειδή μόνο και μόνο είναι η έναρξη της σεζόν. Εξετάστε το και δείτε αν σας αντιπροσωπεύει. Το αγοράζετε για τον εαυτό σας και όχι για άλλους.

Τέταρτο. Να περιμένετε από ένα άρωμα να κρατήσει για περίπου τρία χρόνια από την ημέρα που αγοράστηκε. Ποτέ μην αποθηκεύετε τα μπουκάλια σε υψηλές θερμοκρασίες ή στον ήλιο.
Πέμπτο. Δεν χρειάζεται να φοράτε ένα άρωμα όπως μια στολή! Δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε διαφορετικές μυρωδιές κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Έκτο. Όταν επιλέγετε ένα άρωμα πρέπει επίσης να θυμάστε το τοπικό κλίμα. Η ζέστη βοηθάει τις μυρωδιές να εξατμίζονται γρήγορα και το κρύο να ενισχύει τις μυρωδιές.
Έβδομο. Μια μυρωδιά αξίζει την απόλαυση που δίνει, όχι τα χρήματά που κοστίζει.

Όγδοο. Ποτέ μην αγοράζετε αρώματα όταν είστε έγκυος. Το σώμα θα περνάει ορμονικές αλλαγές οι οποίες επηρεάζουν τις αισθητηριακές αντιλήψεις.
Οι μάρκες Christian Dior, Giorgio Armani, Carolina Herrera, Vera Wang και άλλες μπορούν να βρεθούν στη strawberrynet, τη φρέσκια εταιρεία καλλυντικών.


http://gr.strawberrynet.com/main.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου