Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Brand Overview - Παρουσίαση Korres



Το φαρμακείο Τζιβανίδη, που άνοιξε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’60 πίσω από το Καλλιμάρμαρο, ήταν το πρώτο ομοιοπαθητικό φαρμακείο στην Ελλάδα . Ο Γιώργος Κορρές προστέθηκε στην ομάδα Τζιβανίδη το 1989 ενώ σπούδαζε στη Φαρμακευτική Αθηνών. Παρόλο που ξεκίνησε αντιμετωπίζοντας την ομοιοπαθητική με σκεπτικισμό κατέληξε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ενθουσιασμένος από την αποτελεσματικότητα των φυσικών συστατικών. 

Με οδηγό το πάθος του και τη βαθιά του γνώση των βοτάνων, ο Γιώργος δε σταμάτησε να οραματίζεται την ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης σειράς φυσικής περιποίησης προσώπου, την οποία κατάφερε να βάλει μπροστά όταν ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού φαρμακείου, το 1992. Το πρώτο του βήμα ήταν να δημιουργήσει ένα υποδειγματικό εργαστήριο ομοιοπαθητικής βασισμένο στα πρότυπα των αντίστοιχων στο εξωτερικό. 

Υποβοηθούμενος από την κληρονομιά του φαρμακείου, τη δική του γνώση και κατανόηση πάνω από 3.000 θεραπειών με βότανα και τη δίψα του για την εξεύρεση εναλλακτικών μέσα από τη φύση, άρχισε να κατασκευάζει τις πρώτες φόρμουλες, τις οποίες πρώτα δοκίμαζε στους φίλους του.






Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Βερνίκι Βουτύρου Χειλιών - # Κυδώνι 

http://gr.strawberrynet.com/makeup/korres/lip-butter-glaze-----quince/143174/#DETAIL


Βοτανική Επικάλυψη Ρουζ

http://gr.strawberrynet.com/makeup/korres/botanically-coated-blush-----33/135630/#DETAIL

Ηλίανθος Λαμπερή Σκιά Ματιών - # 22S Πορτοκαλί 

http://gr.strawberrynet.com/makeup/korres/sunflower-shimmering-eye-shadow/116503/#DETAIL






Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου