Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Guerlain



Όλα ξεκίνησαν με τον Pierre-François-Pascal Guerlain. Ένας αρωματοποιός, χημικός, εφευρέτης και ερευνητής, ιδρυτής της πρώτης μπουτίκ του στην καρδιά του Παρισιού, στο 42, rue de Rivoli. Η διεύθυνση γρήγορα έγινε ένας σημαντικός προορισμός για κομψές γυναίκες. Η φήμη του στις αυλές της Ευρώπης κορυφώθηκε το 1853, για το γάμο του Ναπολέοντα ΙΙΙ και την Αυτοκράτειρα Ευγενία, Pierre-François-Pascal δημιουργείται το Eau de Cologne Impériale, που έδωσε στη νεαρή νύφη ως δώρο γάμου. Από τότε, πέντε διαδοχικές γενιές Guerlain αρωματοποιών έχουν στην κατοχή τους την δημιουργική ηνία.  

Σήμερα, ο Thierry Wasser είναι ο διάδοχος της οσφρητικής κληρονομιάς των περίπου 800 αρωμάτων και τον ατρόμητο ηγέτη των μελλοντικών έργων, την εξερεύνηση του κόσμου σε αναζήτηση των πιο αποκλειστικών πρώτων υλών. Είναι αυτό το ίδιο πάθος που οδηγεί την Olivier Echaudemaison, στο μακιγιάζ και συνεχώς επιδιώκει να αναδείξει και να τονίσει τη γυναικεία ομορφιά.  

Η Guerlain προσπαθεί να δημιουργήσει αρώματα, μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας με που πληρούν τις κύριες λειτουργίες τους, αλλά και να εμπνεύσει συγκίνηση, έκπληξη και απορία.










Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 Guerlain Terracotta Μπρονζέ Ενυδατική για Ενίσχυση  

http://gr.strawberrynet.com/skincare/guerlain/guerlain-terracotta-sun-moisturiser/141136/#DETAIL


Αυτόματη Ενυδατική Λάμψη Χειλιών 

http://gr.strawberrynet.com/makeup/guerlain/shine-automatique-hydrating-lip/140680/#DETAIL

Aqua Allegoria Flora Rosa Άρωμα EDT Σπρέυ   

http://gr.strawberrynet.com/perfume/guerlain/aqua-allegoria-flora-rosa-eau-de/178084/#DETAIL






Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου