Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μυρωδιά μιας γυναίκας: Κλασσικά αρώματα



Μυρωδιά μιας γυναίκας: Κλασσικά αρώματα





Δεν έχει σημασία τι νέα αρώματα βγαίνουν, υπάρχουν ακόμα κλασσικά αρώματα τα οποία είναι εκπληκτικά και χωρίς αμφιβολία τα καλύτερα!
Αυτές είναι οι επιλογές μου:

Από όλα τα κλασσικά αρώματα της λίστας μας, το Chanel No. 5 είναι το πιο κλασσικό από όλα. Είναι η καρδιά όλων των αρωμάτων – το πιο δημοφιλές και σίγουρα ένα από τις καλύτερες μυρωδιές! Λοιπόν, τι κάνει να μυρίζει τόσο υπέροχα ένα άρωμα; Κρίνος της κοιλάδας, ίριδα, γιασεμί, λεμόνι και νότες από βανίλια, κεχριμπάρι και πατσουλί. Υπέροχες μυρωδιές!

http://gr.strawberrynet.com/perfume/chanel/no-5-ap%C4%83-de-parfum-spray/21413/

Miss Dior – είναι δεύτερο κλασσικό άρωμα που θα εξερευνήσουμε. Είναι ένα θαυμάσιο μείγμα από φράουλα, ροζ γιασεμί και πράσινο μανταρίνι. Είναι εκπληκτική, θαυμάσια μυρωδιά και ξεδιπλώνει σε κάτι που κρατάει για πάντα στο δέρμα σας!

http://gr.strawberrynet.com/perfume/christian-dior/miss-dior-eau-de-parfum-spray--new/133633/#DETAIL

Opium της YSL – είναι μια άλλη μυρωδιά που ποτέ δεν θα ξεθωριάσει από τον καρπό σας, τα ρούχα σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας. Αυτό το μείγμα από κεχριμπάρι, πατσουλί, δάφνη και βέτιβερ είναι σίγουρα για τα βιβλία! Παρουσιάστηκε το 1977 και ήταν στις τουαλέτες των γυναικών για δεκαετίες!

http://gr.strawberrynet.com/perfume/yves-saint-laurent/opium-ap%C4%83-de-toalet%C4%83-spray---ambalaj/112484/#DETAIL

Angel της Thierry Mugler – είναι μια όμορφη μυρωδιά που είναι αρκετά γλυκιά, φρουτώδης και ζαχαρένια για κολλήσει στο δέρμα σας. Αυτό το κλασσικό άρωμα έχει νότες από βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα και κουμαρίνη – αρκετά γλυκό και πικάντικο ταυτόχρονα!

http://gr.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/angel-ap%C4%83-de-parfum-natural-spray/22267/#DETAIL

Ένα άλλο άρωμα που ήταν σούπερ κλασσικό για πολλά χρόνια είναι το Joy – Αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε πριν από πολύ καιρό, είναι ακόμα μοντέρνο, εκπληκτικό και κλασσικό. Είναι ένα άρωμα που είναι γεμισμένο με γιασεμί, τριαντάφυλλο και μόσχο.

http://gr.strawberrynet.com/perfume/jean-patou/joy-ap%C4%83-de-parfum--spray-natural/38832/#DETAIL

Shalimar της Guerlain – ήταν γνωστό για την απαγόρευσή του τη δεκαετία του 1920 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, αλλά τώρα έγινε κλασσικό. Είναι ένα άρωμα που όχι μόνο είναι πάντα όμορφο, αλλά είναι γνωστό και για το μπουκαλάκι του.

http://gr.strawberrynet.com/perfume/guerlain/shalimar-ap%C4%83-de-parfum-spray/117000/#DETAIL

L'Air Du Temps – παρουσιάστηκε από την Nina Ricci το 1948. Αυτό το άρωμα έχει νότες από λουλούδια και είναι ρομαντικό. Είναι ένα άνετο άρωμα το οποίο είναι ρομαντικό και όμορφο. Έχει νότες από γαρδένια και γιασεμί.

http://gr.strawberrynet.com/perfume/nina-ricci/l-air-du-temps-eau-de-toilette/17934/#DETAIL

Ποτέ δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το κλασσικό!

Μπορεί να βρείτε τέλεια επιλογή από αρώματα, στις καλύτερες τιμές στη Strawberrynet, το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς.


http://gr.strawberrynet.com/main.aspx




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου