Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Naomi Campbell







 Η Naomi Campbell  είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο. Ένα από τα κορυφαία μοντέλα στη βιομηχανία και επίσης ένα από τα καλοπληρωμένα μοντέλα από τη δεκαετία του ΄90, η οποία συνεχίζει να δελεάζει με το εξωτικό λουκ της και το εκθαμβωτικό στυλ της.

Γεννήθηκε στο Λονδίο το 1970, η Campbell  ανέβασε την καριέρα της το 1986 με μια φωτογράφιση από το περιοδικό Elle. Το 1988 ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που φωτογραφήθηκε από την  Vogue Paris. Η
Campbell  περπάτισε σε πασαρέλες για κάθε κορυφαίο σχεδιαστή από τη δεκαετία του '80, όπως για τους Versace, Azzedine Alaia, Isaac Mizrahi και Dior. Η Campbell  σταμάτησε να δουλεύει για πασαρέλες στο τέλος της δεκαετίας του '80 αλλά υπάρχει ακόμα υψηλή ζήτηση ως μοντέλο για εξώφυλα. Το πρόσωπο και η φιγούρα της έχουν πάρει μέρος σε διαφημίσεις των  Versace, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton και Yves St. Laurent και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους όπως οι Steven Meisel, Richard Avedon, Herb Ritts, Helmut Newton και Annie Leibovitz.
















Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Wild Pearl Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/naomi-campbell/wild-pearl-eau-de-parfum-spray/160488/#DETAIL



Ατ Νάιτ Άρωμα EDT Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/naomi-campbell/at-night-eau-de-toilette-spray/152274/#DETAIL









Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα στη Strawberrynet!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου