Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Tom Ford












Tom Ford... Το στυλ  παίρνει άλλη μορφή!!







Ο  Thomas Carlyle Ford, καλύτερα γνωστός ως Tom Ford, είναι ένας αμερικανός σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης. Ξεκίνησε την εκπαίδευση ως αρχιτέκτονας στο Parsons School of Design, εκεί ο Ford δούλευε σε μια υποτροφία για τον οίκο μόδας  Chloé και ανέπτυξε τα αισθήματά του για τη βιομηχανία της μόδας.


Ο Ford κάλυψε το αρχιτεκτονικό του ιστορικό και παρουσίασε το ενδιαφέρον του  για τη βιομηχανία της μόδας. Η πρώτη του θέση ήταν με τον αμερικανό σχεδιαστή Cathy Hardwick. Αποδέχτηκε τη θέση με τον Perry Ellis, αλλά ήξερε ότι υπήρχαν περισσότερες προοπτικές στην Ευρώπη.  Ο γνωστός οίκος μόδας Gucci είχε προβλήματα εκείνη την εποχή και ο Ford αποδέχτηκε τη θέση στο γυναικείο τμήμα Ready-to-Wear το 1990. Ο Ford όμως βοήθησε τον οίκο. Η εταιρεία σχεδόν χρεωκοπούσε όταν ήρθε ο Ford, αλλά όταν έφυγε το 2004, η αξία της εταιρείας διπλασιάστηκε.  Κατά της διάρκεια της εργασίας του Ford στη Gucci, η εταιρεία απέκτησε την Yves Saint Laurent και ο Ford  δημιούργησε δημιουργικές, αντιφατικές και επιτυχημένες καμπάνιες για τα αρώματα Opium και M7 της YSL. Αυτές οι διαφημίσεις εδειχναν το μέλλον του Ford.












Τα παρακάτω αρώματα είναι τα καλύτερα!!


Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:







http://gr.strawberrynet.com/perfume/tom-ford/black-orchid-eau-de-parfum-spray/85440/#DETAIL




http://gr.strawberrynet.com/perfume/tom-ford/noir-eau-de-parfum-spray/193028/#DETAIL



http://gr.strawberrynet.com/perfume/tom-ford/private-blend-white-suede-eau-de/169127/#DETAIL






 Επισκεφτείτε τη Strawberrynet για περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα... Μία από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!!



http://gr.strawberrynet.com/main.aspx









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου