Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

10 Λύσεις για Αραιά Μαλλιά




Έχετε αραίωση μαλλιών; Δείτε τις παρακάτω λύσεις και αποκτήσετε ξανά πλούσια μαλλιά!







Πολλές από εμάς υποφέρουμε από αραίωση μαλλιών λόγω στρες, ορμονών, βαφών, κατάθλιψης και δίαιτας.  


Τώρα θα σας δείξω 10 λύσεις για να αποκτήσετε ξανά πλούσια, φανταστικά μαλλιά!











1. ΤΡΩΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Αυξάνοντας την ποσότητα της πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσετε στην θρέψη των μαλλιών. Μια κανονική ποσότητα κρέατος ή ψαριού μπορεί να αυξήσει σημαντικά την ποσότητα της πρωτεΐνης. 



2. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Κάνοντας τα μαλλιά σας συνέχει κοτσίδα ή αλογοουρά ή η υπερβολική χρήση σεσουάρ βλάπτουν τα μαλλιά σε σημαντικό βαθμό. Αν τα μαλλιά σας είναι αραιά, διαλέξτε ένα πιο χαλαρό στυλ μαλλιών και αποφύγετε το υπερβολικό styling!.




3. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Επίσης, τα αραιά μαλλιά μπορεί να προκληθούν από τα προβλήματα θυρεοειδή. Ειδικά όσον αφορά τον υποθυρεοειδισμό. Άλλοι παράγοντες είναι η αύξηση βάρους, το ξηρό δέρμα και η κούραση. Σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.





4. ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ


Η έλειψη βιταμινών όπως η Β12 και η βιταμίνη D μπορούν να καθυστερήσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και να προκαλέσουν αραίωση. Πολύ απλά προσθέστε στην διατροφή σας ψάρια, κρέας και καλής ποιότητας B Complex.



5. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ LASER

To laser μπορεί να προσφέρει αναζωογόνηση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαλλιών. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, τα θρεπτικά συστατικά, το οξυγόνο και βοηθάει στην ανάπτυξη υγιών, δυνατών μαλλιών.


6. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΡΙΧΟΛΟΓΟ

Μην αγνοείτα τα σημάδια  και πηγαίνετε να συμβουλείτε έναν τριχολόγο. Ο συγκεκριμένος γιατρός θα σας βοηθήσει με τα προβλήματά σας.


7. ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

Αν δεν χρησιμοποιείτε μαλακτική, τα μαλλιά σας μετά από καιρό θα γίνουν αφυδατωμένα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε φθορές. Δοκιμάστε ελαφριές μαλακτικές οι οποίες περιέχουν πανθενόλη και γλυκερίνη.





8. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΣΑΣ

 Υγιές τριχωτό = Υγιή μαλλιά. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά που φροντίζουν το τριχωτό για να παραμείνει υγιές.


9. ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ


Η ζωή μετά τα 30 είναι πιο αγχώδης και μερικοί παράγοντες είναι η δουλειά, η περίοδος κτλ. Η χαμηλή ένδειξη σιδήρου μπορεί να σημαίνει και αραίωση μαλλιών. Δοκιμάστε να τρώτε τροφές πλούσιες σε σίδηρο.


10. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ!!

Αυτό τα λέει όλα! Με λίγα λόγια: Καλή διατροφή, άσκηση, αποφυγή καπνίσματος και fast food.







Ελπίζω να σας ήμουνα χρήσιμη... Μέχρι την επόμενη φορά.. Φιλάκια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου