Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

7 οφέλη φυσικής ομορφιάς των τριαντάφυλλων7 οφέλη φυσικής ομορφιάς των τριαντάφυλλων
Έχουμε ήδη ενστικτωδώς συνδέσει τα τριαντάφυλλα με τις έννοιες της ομορφιάς και του έρωτα.

Αυτό το γραφικό λουλούδι κάνει θαύματα ειδικά στο δέρμα.Ανακαλύψτε πώς αυτό το πλούσιο άνθος μπορεί να κάνει το δέρμα σας βελούδινα απαλό όσο ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα.

1 . Αντιβακτηριακά: Σε συνδυασμό με τις ιδιότητες καθαρισμού του, είναι ένα ιδανικό συστατικό για πλύσεις προσώπου και καθαριστικά.


http://gr.strawberrynet.com/skincare/fresh/rose-floral-toner/71499/#DETAIL

2 . Αντιφλεγμονώδη: Ενώ μπορούμε να σκεφτούμε τα τριαντάφυλλα για το κόκκινο χρώμα τους, τα έλαια του μπορούν να βοηθήσουν να μειωθούν οι πρησμένες κηλίδες ή η ερυθρότητα.

3 . Αντιοξειδωτικά: Τα τριαντάφυλλα έχουν βιταμίνης C, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι ακόμα και το ροδόνερο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη εγκαυμάτων.


http://gr.strawberrynet.com/skincare/jurlique/rose-moisture-plus-rosewater-balancing/139459/#DETAIL

4 . Ενυδάτωση: Τα φυσικά έλαια που βρέθηκαν στα τριαντάφυλλα βοηθούν να κρατηθεί η υγρασία μέσα στο δέρμα, διατηρώντας το δέρμα απαλό.

http://gr.strawberrynet.com/skincare/lavera/


5 . Φυσικά αρωματικά: Πολλά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς επιλέγουν να συμπεριλάβουν τριαντάφυλλο για λεπτό άρωμα, στη θέση των τεχνητών αρωμάτων.

6 . Χαλαρωτικά: Όταν χρησιμοποιείται ως άρωμα, ηρεμεί και καταπραΰνει το μυαλό. Στην πραγματικότητα, τα ροδοπέταλα είναι μια βάση στην Αγιουρβεδική ιατρική για αποτοξίνωση, ηρεμία.

http://gr.strawberrynet.com/skincare/crabtree---evelyn/rosewater-bath---shower-gel/169282/#langOptions


7 . Τονωτικά: Ως φυσικό στυπτικό, το τριαντάφυλλο συσφίγγει τους πόρους και αποκαθιστά την ελαστικότητα για μια λαμπερή επιδερμίδα.

Βρείτε πιο εντυπωσιακά προϊόντα στo Strawberrynet. Το καλύτερο online κατάστημα ομορφιάς.


http://gr.strawberrynet.com/main.aspx
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου