Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

American Crew - Τα Πάντα για τους Άντρες


Η American Crew δεν είναι απλά μία εταιρία - προμηθευτής προϊόντων, αλλά ένα σημείο αναφοράς στην Ιστορία της Ανδρικής Περιποίησης. Είναι το κυρίαρχο brand name που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους άνδρες και τους κομμωτές, τους οποίους εμπιστεύονται. Γνωρίζοντας πως έχει δημιουργηθεί η εταιρία, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πως να εξελιχθείτε σε ένα άλλο επίπεδο. Για 20 περίπου χρόνια, η American Crew είναι η πιο περιζήτητη μάρκα στην αντρική περιποίηση παγκοσμίως. Οι άντρες και οι στυλίστες βασίζονται πάνω της με τα τελευταία και τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος κτλ. 

Σήμερα οι άνδρες δίνουν την ίδια προσοχή στην εμφάνιση τους όπως και οι γυναίκες. Αλλά για να τους αγγίξουμε, πρέπει να κρατάμε τους κομμωτές ενημερωμένους στις τελευταίες εξελίξεις της μόδας, δίνοντας τους τα πιο ποιοτικά προϊόντα.


Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:Εξαιρετικά Απαλό Έλαιο Ξυρίσματος 

http://gr.strawberrynet.com/mens-skincare/american-crew/ultra-gliding-shave-oil/184355/#DETAIL


24Ω Αποσμητικό Αφρόλουτρο 

http://gr.strawberrynet.com/mens-skincare/american-crew/24-hour-deodorant-body-wash/167741/#DETAILΑναδόμηση Μαλλιών + Σαμπουάν Πύκνωσης 

http://gr.strawberrynet.com/haircare/american-crew/hair-recovery---thickening-shampoo/166055/#DETAIL


Για περισσότερα αντρικά προϊόντα περιποίησης, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! Μία από τις καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx


    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου