Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Babor - Σεβασμός προς το Περιβάλλον


Εάν θέλετε να προστατεύσετε την ομορφιά, θα πρέπει να τη μεταχειριστείτε με προσοχή και σεβασμό. Η BABOR, μεταχειριζεται το περιβάλλον μας με μεγάλο σεβασμό. Στο κάτω-κάτω, η φύση δίνει στην BABOR πολλές πολύτιμες ύλες, που χρησιμοποιεί για την παραγωγή των υψηλής ποιότητας προϊόντων της. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχει πάντα οικολογική και κοινωνική συνείδηση. Υπευθυνότητα και υποστήριξη: αυτές είναι οι αρχές της BABOR και η βαθύτερη πεποίθησή της. Σύμφωνα με αυτές προστατεύει το περιβάλλον και υποστηρίζει κοινωνικά έργα σε όλο τον κόσμο. Μια καλή συνείδηση, είναι ένα μυστικό ομορφιάς που η BABOR ευχαρίστως το μοιράζεται.

Στην BABOR, έρευνα σημαίνει να φτάνει στα όριά της και να έχει ανοιχτά μυαλά για μελλοντικές ανακαλύψεις.
Το διεξοδικό τμήμα έρευνας και καινοτομίας της BABOR, ξεκινά με ένα πρόβλημα ομορφιάς. Πραγματοποιεί έρευνες για να βρει λύσεις σε πολύ συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες επιδερμίδας.
Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:http://gr.strawberrynet.com/skincare/babor/baborganic-pure-age-preventing/162848/#DETAIL


 Brightening Cellular Λαμπερός Ορός Δέρματος 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/babor/brightening-cellular-skin-brightening/171041/#DETAIL


Shaping For Body - Διορθωτική Κρέμα Χεριών 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/babor/shaping-for-body---repair-hand/171013/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου