Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Esthederm - Η Απόλυτη Περιποίηση Δέρματος
"Όταν το δέρμα υποφέρει, αντί να το θεραπεύσετε, είναι καλύτερα να το εκπαιδεύσετε από την αρχή".

Αυτή η αρχή συνοδεύει σε όλους τους στόχους της Esthederm, για παράδειγμα να βελτιστοποιήσουν την χωρητικότητα των κυττάρων του δέρματος και να βοηθήσουν να διατηρηθεί. Τα καλλυντικά συχνά θεωρούνται ότι δεν χαρίζουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα φαρμακευτικά από την άλλη είναι σχεδιασμένα να θεραπεύουν το δέρμα. Ωστόσο, η Esthederm βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. 

Η Esthederm δουλεύει συνεχώς για να δημιουργήσει πρώτης τάξης προϊόντα - βιολογικά καλλυντικά - τα οποία είναι βιολογικά ενεργά, τεχνολογικά ασφαλή και σχεδιασμένα να βοηθήσουν όλους τους τύπους δέρματος και να αντιστρέψουν τη γήρανση. Ο στόχος του Institut Esthederm είναι να πείσει τον κάθε καταναλωτή τα οφέλη της μάρκας και να αναπαραστήσει τα οφέλη των προϊόντων χάρη στο δίκτυο των επαγγελματιών περιποίησης δέρματος.


Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Osmoclean Ήπιο Βαθύ Καθαριστικό Πόρων

http://gr.strawberrynet.com/skincare/esthederm/osmoclean-gentle-deep-pore-cleanser/173499/#DETAIL


Εντατική Βιταμίνη Β Συμπυκνωμένη Φόρμουλα Λάδι 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/esthederm/intensif-vitamine-a-concentrated/165920/#DETAIL


Active De Jour Βασική Κρέμα Ημέρας με Χρώμα 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/esthederm/active-de-jour-essential-tinted/159126/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών, δείτε τη Strawberrynet!! Μία από τις καλύτερες εταιρείς καλλυντικών!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου