Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Nick Chavez Beverly Hills - Ο Εμπειρογνώμονας στην Περιποίηση ΜαλλιώνΤο πάθος του Nick για την ομορφιά και την ευεξία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία. Ως ένας νεαρός της Yuma, Arizona, ο Nick Chavez είχε το όνειρο ότι μια μια μέρα θα έχει μια περιπετειώδη ζωή. Ήταν ο δεύτερος στη σειρά από τα υπόλοιπα αδέρφια του και ο Nick δεν ήταν ξένος στις δουλειές της οικογένειες. Παράλληλα μάθετε θεραπευτικές μεθόδους από τη γιαγιά του Yaqui.  Αλλά το ταλέντο του στην περιποίηση των αλόγων του τον οδήγησε στον καθορισμό και στην άνεση. Οπλισμένος με ψαλίδια (και λίγο στυλ), ο Nick πήγε τα φυσικά του ταλέντα σε άλλο επίπεδο δημιουργώνας μοντέρνα χτενίσματα σε άλλα μέλη της οικογενείας του.

Αφού τελειοποίησε τα ταλεντα του σε μικρή ηλικία, ο Nick μετακόμισε στην Καλιφόρνια όπου ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα κομμωτήριο στο Beverly Hills. Ο Nick προωθήθηκε γρήγορα από βοηθός σε κομμωτής, έχοντας ένα δυνατό πελατολόγιο και ακόμα πιο δυνατή φήμη.Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Θρεπτική Μαλακτική 

http://gr.strawberrynet.com/haircare/nick-chavez-beverly-hills/nourishing-conditioner/127955/#DETAILΘα βρείτε περισσότερα προϊόντα για μαλλιά, στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου