Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Paul Scerri - Αρμονία στην Περιποίηση Δέρματος

H σειρά προϊόντων Paul Scerri Swiss Skin Care από την Γενεύη περιλαμβάνει προϊόντα σχεδιασμένα για να θεραπεύσουν το ξηρό, ευαίσθητο, ώριμο, λιπαρό δέρμα ή δέρμα με ακμή. Η σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος του Paul Scerri περιλαμβάνει: Osmovital και Osmovital Plus Κρέμα Ματιών, Osmovital Κρέμα Ημέρας και Νύχτας για ώριμο δέρμα και pH Εξισορροπητική Κρέμα και pH Εξισορροπητική Λοσιόν (Τονωτική) για όλους τους τύπους δέρματος.


Η εταιρεία περιποίησης δέρματος Paul Scerri ιδρύθηκε ερευνώντας βότανα, αρωματοθεραπεία, αιθέρια έλαια και φυτοθεραπεία. Τα εκχυλίσματα φυτών και τα έλαια είναι προσεκτικά επιλεγμένα για την ειδική τους δράση στο δέρμα και σε ειδικές καταστάσεις δέρματος. Ο κύριος στόχος της ευρωπαϊκής σειράς προϊόντων περιποίησης δέρματος του Paul Scerri είναι να παρέχει συνεχή διόρθωση των ιστών και να φέρει σε αρμονία και ομοιομορφία το πρόσωπο και το σώμα.
Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Χαλαρωτικό Λάδι Μπάνιου 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/paul-scerri/relaxing-bath-oil/148579/#DETAIL

Χάιντρο-Ενεργοποιητικό Λάδι Μπάνιου 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/paul-scerri/hydro-activating-bath-oil/148568/#DETAIL


Osmovital Διορθωτικό Κύκλων και Πρηξίματος Ματιών 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/paul-scerri/osmovital-circles-puffiness-eye/151209/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης, στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/paul-scerri/#14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου