Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Sisley - Προϊόντα Υψηλων Απαιτήσεων











Η Sisley είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας. Με εκτενή γκάμα προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφορετικών τύπων δέρματος και προβλημάτων του δέρματος: αφαίρεση μακιγιάζ, καθαρισμός, τόνωση, την καθημερινή φροντίδα του δέρματος, θρέψη, ενυδάτωση, διόρθωση, σύσφιξη, την αντιηλιακή φροντίδα, προστασία από τον ήλιο και τις ειδικές εντατικές θεραπείες για χρήση, όποτε οι περισσότερες απαιτούν. Με αυτό κατά νου, η Sisley υπερηφανεύεται για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών παροχής συμβουλών, προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας.

 
Για να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες, η Sisley έχει δημιουργήσει μια συλλογή από Βοτανικό Μακιγιάζ με παροχές υγειονομικής πραγματικό δέρμα. Η συλλογή
μακιγιάζ της Sisley σχεδιάστηκε υπό την καθοδήγηση της Isabelle D'Ornano και μια ομάδα δημιουργικών εμπειρογνωμόνων για την εξασφάλιση καινοτόμων αλλά και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Συνδυάζοντας το χρώμα και την τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας ενώ παραμένει στην πρώτη γραμμή της μόδας, η Sisley επιλέγει τα πιο όμορφα χρώματα και προσφέρει τις πιο αρμονικές συλλογές.












Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Απαλό Καθαριστικό Για Πρόσωπο και Λαιμό 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/sisley/gentle-brush-for-face---neck/67714/#DETAIL


Βοτανική Απαλή Κρέμα Απολέπισης Προσώπου 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/sisley/botanical-gentle-facial-buffing/25882/#DETAIL


Βοτανικό Ενυδατικό Κραγιόν Μακριάς Διάρκειας

http://gr.strawberrynet.com/makeup/sisley/botanical-hydrating-long-lasting/31341/#DETAIL





Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης μαλλιών, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου