Σάββατο 16 Απριλίου 2016

5 ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ











Θέλεις κι εσύ να έχεις ένα τέλειο μανικιούρ; Μπορείς να το πετύχεις με αυτά τα 5 κολπάκια. Τώρα δεν θα χρειαστεί να ξαναπάς σε σπα ποτέ!








1. 



Μπορείς να δοκιμάσεις ένα υπέροχο ombre τρόπο για να βάψεις τα νύχια σου. Μπορείς να διαλέξεις ένα γαλάζιο χρώμα, έναν απαλό τόνο του μπλε και κάποιο πιο σκούρο και να δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον εφέ. Ακόμη όμως και αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο χρώμα, έχε υπόψιν σου πως το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για να πετύχεις το τέλειο ombre είναι να διαλέξεις δύο ή τρεις διαφορετικούς τόνους της ίδια απόχρωσης.


2.



Εάν διαλέξεις να κάνεις ένα απλό, διάφανο μανικιούρ, βεβαιώσου προηγουμένως πως το νύχι σου δείχνει υγιές. Τα γυαλιστερά coats έχουν την τάση να καμουφλάρουν τις ατέλειες του νυχιού, αντίθετα με τα ματ τα οποία τις τονίζουν. 
 
 
3.
 
 
 
Εάν θέλεις να πετύχεις το τέλειο γαλλικό μανικιούρ, χρησιμοποιήσε τις ειδικές ταινίες. Άσε το βερνίκι να στεγνώσει και στην συνέχεια αφαίρεσε το. Επίσης, εάν παρατηρήσεις καλύτερα, το βερνίκι στις άκρες ξεκινάει με μια πιο σκούρα απόχρωση και τελειώνει σε ένα πιο ανοιχτό μωβ. Γιατί να μη το δοκιμάσεις και εσύ;
 
 
4. 
 
 
 
Ακόμη μία ombre τεχνική που δημιουργήθηκε με την βοήθεια του ειδικού σφουγγαριού. Βάψε με λίγο βερνίκι το σφουγγάρι σου, παίξε με τα χρώματα και τους τόνους και στην συνέχεια πίεσε το σφουγγάρι ελαφριά πάνω στο νύχι. 


5.



Η nail artist Jin Soon Choi δημιούργησε για το show του οίκου Tibi, μία σειρά από military σχέδια που δημιούργησε με μία απαλή χρυσή απόχρωση. Για να δημιουργήσεις και εσύ το τέλειο V σχέδιο πάνω στα νύχια σου, δούλεψε ξεχωριστά τις πλευρές με ένα λεπτό πινελάκι. Σταμάτα στην μέση και συνέχισε με προσοχή δημιουργώντας την γραμμή της διπλανής πλευράς. 


 
Για να δω τέλεια νυχάκια λοιπόν!!







 
 
 
 
 
Madame Figaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου