Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

6 ΤΡΙΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΣΙΛΕΡ







Σήμερα θα μάθουμε 6 νέα τρικ που μπορούμε να κάνουμε με το κονσίλερ. Αν είστε και εσείς από αυτές με πρόβλημα στους μαύρους κύκλους και δεν αποχωρίζεστε το κονσίλερ με τίποτα... ίσως θα θέλατε να δείτε τα παρακάτω κόλπα για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους μια και καλή!!

Ποια είναι αυτά; Δείτε παρακάτω: 
 

1. Όλα ξεκινούν με την φροντίδα της επιδερμίδας. Για να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιήστε δύο φακελάκια τσάι. Η καφεΐνη θα δημιουργήσει υπεραιμία στην περιοχή και έτσι το πρήξιμο θα μειωθεί πολύ!!

2. Κάποιοι makeup artist συμβουλεύουν να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα κρέμας ματιών πριν το κονσίλερ. Εάν ωστόσο εσείς θέλετε να ενισχύσετε την δράση της ακόμη περισσότερο, αναμείξτε ορό μαζί με κονσίλερ. Η κάλυψη θα είναι πολύ καλύτερη. 

3. To κονσίλερ θα πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα όταν εφαρμόζετε το μακιγιάζ. Βάλτε πρώτα το foundation και στην συνέχεια το μακιγιάζ των ματιών. Τελειώστε τη διαδικασία εφαρμόζοντας το κονσίλερ. 

4. Μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε λίγη ποσότητα concealer και στο κινητό βλέφαρο. Χρησιμοποιήστε το σαν βάση σκιάς ματιών και θα δείτε αμέσως τεράστια διαφορά. 

5. Εάν θέλετε να διορθώσετε τα κουρασμένα μάτια, υπάρχει ένα προΐόν που μπορείτε να εφαρμόσετε και κάνει θαύματα. Πρόκειται για το corrector το οποίο είναι ικανό να φωτίσει ολόκληρη την περιοχή εξισορροπώντας τους μπλε ή πράσινους τόνους. 

6. Μη ξεχνάτε να τονίζετε τα ζυγωματικά σας. Με αυτό τον τρόπο, το οποιοδήποτε πρήξιμο στην περιοχή των ματιών θα δείχνει πιο άτονο. Για το highlighting μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ο,τιδήποτε- από λίγο lip gloss μέχρι κάποιο shimmer.
 
 
 
Ελπίζω να σας βοήθησαν οι συμβουλές μου... :) Καλό μακιγιάζ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου