Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Animale - Αρώματα!!

Η Suzanne de Lyon ίδρυσε την Animale το 1987. Η εταιρεία Parlux αγόρασε την εταιρεία το 1990 όταν η εταιρεία χρεοκόπησε. Πούλησαν την εταιρεία στην Animale Group το 2004.

Το πρώτο άρωμα που κυκλοφόρησε είχε το τίτλο Animale  με νότες από κόλιανδρο, πράσινες νότες, υάκινθο, νερολί, περγαμόντο, ξύλο τριανταφυλλιάς, γαρίφαλο, μέλι, ίριδα, γιασεμί, υλάγκ-υλάγκ, κρίνο, τριαντάφυλλο, πατσουλί, μόσχο, καρύδα, βελανιδιά και βετιβέρ. Ακολούθησε το Animal for Men 
το 1993. Με νότες από φρέζια, κίτρο, νερολί, μούρα άρκευθου, λεβάντα, γεράνι, δέρμα, βελανιδιά και βετιβέρ.Η τελευταία κυκλοφορία της εταιρείας Animale παρουσιάστηκε το 2006. Animale Temptation και Animale Temptation for Men. Η έκδοση για τις γυναίκες περιέχει γιασεμί, μόσχο, σανδαλόξυλο, αχλάδι, περγαμόντο, βανίλια, κρίνο, γαρδένια, γιασεμί. Η κολώνια για τους άντρες έχει βάση από κυπαρίσσι, μόσχο, τόνκα, σανδαλόξυλο, ξύλινες νότες, μοσχοκάρυδο, λεβάντα και λεμόνι.
Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Animale Azul Άρωμα EDT Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/cologne/animale/animale-azul-eau-de-toilette-spray/48748/#DETAIL

Μπλακ Άρωμα EDT Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/cologne/animale/black-eau-de-toilette-spray/111460/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης και αρώματα, στη Strawberrynet!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου