Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ταλαιπωρημένα Νύχια - Τι να Κάνετε







Όσο και να λατρεύουμε τα συνεχώς περιποιημένα νύχια που προσφέρει η ημιμόνιμη μέθοδος του shellac, είναι γεγονός πως τα νύχια ταλαιπωρούνται πολύ. Εάν λοιπόν έχεις την τάση να ανανεώνεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου συνεχώς, τότε είναι πιθανό τα νύχια σου από μέσα να είναι ταλαιπωρημένα, εύθραυστα και θαμπά. Εάν κάτι τέτοιο ισχύει και για σένα, τότε διάβασε παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να τα περιποιείσαι.

1. Εάν τα νύχια σας έχουν την τάση να ξεφλουδίζουν, η χρήση buffer 2 φορές την εβδομάδα είναι επιτακτική. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται τα τμήματα του νυχιού που έχουν ξεφλουδίσει κι επιπλέον τονώνεται και η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, έτσι ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμη πιο γρήγορα ένα υγιές και λαμπερό νύχι.

2. Η ξεκούραση στα νύχια είναι απαραίτητο βήμα για να μπορέσουν να συνέλθουν. Αφαιρέστε το ημιμόνιμο από τα νύχια σας, κάντε ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ και αφήστε τον χρόνο να περάσει. Συμπληρωματικά μπορείτε να εφαρμόσετε στα νύχια σας και μια θεραπευτική φροντίδα όπως κάποιο λάδι.

3. Διατηρήστε τα νύχια σας κοντά και περιποιημένα, μόνο έτσι θα απαλλαγείτε πρακτικά και πολύ πιο γρήγορα από τις ατέλειες και τις φθορές. Φροντίστε το σχήμα τους να είναι τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες για να μην κολλούν στα ρούχα ή σε άλλες επιφάνειες.

4. Η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό από όλα όσα μπορείς να κάνεις. Βρείτε μια κρέμα χεριών με πρωτεΐνες, πεπτίδια και θρεπτικά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Μόλις βρείτε μια σχετική κρέμα να την εφαρμόζετε με μεγάλη συνέπεια και συχνότητα. Το βράδυ πριν τον ύπνο μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παχύ στρώμα από ενυδατική κρέμα, να φορέσετε βαμβακερά γάντια και να κοιμηθείτε έτσι. Το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσετε τα χέρια σας θα είναι αγνώριστα!!





Εφαρμόστε αυτές τις συμβουλές και θα έχετε τέλεια, περιποιημένα νύχια!






 
 
Madame Figaro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου