Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ











Αργά η γρήγορα όλοι οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με το γκριζάρισμα των μαλλιών τους. Και μπορεί κάτι τέτοιο για τους άντρες να είναι συνώνυμο της γοητείας τους, ωστόσο για τις περισσότερες γυναίκες τα γκρίζα μαλλιά δεν θεωρούνται ιδιαίτερα καλοδεχούμενα. Όσο αδύνατο όμως και αν είναι το να πας κόντρα στον χρόνο, υπάρχουν ακόμη τρόποι που μπορείς να επιβραδύνεις αυτή την διαδικασία. 
 
 
Δες 4 απόλυτα φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να "παγώσεις" τον χρόνο στα μαλλιά σου και να καταπολεμήσεις το ενοχλητικό γκριζάρισμα. 








Φύλλα Κάρυ με Έλαιο Αμυγδάλου

Βράσε λίγα φύλλα κάρυ σε ίσα μέρη έλαιο αμυγδάλου, και στη συνέχεια αφού κρυώσει κάνε μέρα παρά μέρα μασάζ με το μείγμα στα μαλλιά σου. Αυτή η θεραπεία θα τονώσει και θα ανανεώσει το τριχωτό της κεφαλής, και κατ' επέκταση το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου θα αποκατασταθεί. 


Ξέπλυμα Μαλλιών με Μαύρο Τσάι 

Το μαύρο τσάι, αναμεμειγμένο με λίγο αλάτι, θεωρείται ότι προλαμβάνει το γκριζάρισμα των μαλλιών. 
Στην περίπτωση που επιθυμείς να διατηρήσεις το τωρινό σου χρώμα, τότε δοκίμασε αυτή την θεραπεία. Θα παρατηρήσεις ότι με αυτό τον τρόπο οι γκρι τρίχες σου θα σκουρύνουν και δύσκολα θα μπορεί να τις διακρίνει κάποιος. 

Θεραπεία Μαλλιών με Λάδι Καρύδας και Λεμόνι 

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη συνταγή, όταν πρόκειται για πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών. Πρόσθεσε λίγες σταγόνες λεμόνι σε μερικές κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας. Κάνε απαλό μασάζ στο τριχωτό μέρος της κεφαλής και άσε το μείγμα εκεί για τουλάχιστον μισή ώρα. Στην συνέχεια λούσου κανονικά. 

Λάδι Ίμου και Βιταμίνη Ε

Η ανάμιξη ίσων μερών λαδιού Ίμου (Emu) και βιταμίνης Ε θα βοηθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σου αλλά και την πρόληψη του πρόωρου γκριζαρίσματος. Κάνε μασάζ με αυτό το μίγμα στο τριχωτό μέρος του κεφαλιού σου, άφησε το για δέκα λεπτά, και στην συνέχεια ξέπλυνε το με ένα ενυδατικό σαμπουάν. 
Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες θα παρατηρήσεις τα μαλλιά σου να γίνονται πιο γεμάτα, αλλά και τις γκρίζες τρίχες να λιγοστεύουν αισθητά.
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου