Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Halle Berry - ΑρώματαΗ Halle Berry, η οποία γεννήθηκε το 1966, είμαι μια διάσημη ηθοποιός στις ΗΠΑ. Πήρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς πριν τελικά γίνει Μις Οχάϊο το 1986. Έπειτα πήρε μέρος το 1986 στον Διαγωνισμό Μις Υφήλιος και πήρε τελικά την 5η θέση.Η Halle Berry ήταν το πρόσωπο της Revlon για πολλά χρόνια και επίσης πήρε μέρος σε μια καμπάνια της Versace. Τελικά, το 2008 έκανε μια συμφωνία με την Coty για να λανσάρει τη δικιά της σειρά αρωμάτων. Η Halle Berry ήταν πολύ χαρούμενη που είχε αυτήν την ευκαιρία γιατί έχει αφιερώσει χρόνο στην ανάμειξη των αρωμάτων.


Η Halle Berry είναι μια νέα μάρκα με αρώματα. Η πιο παλαιά έκδοση κυκλοφόρησε το 2009 και η πιο πρόσφατη το 2014. Τα αρώματα της  Halle Berry κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τους Jacques Cavallier, Rodrigo Flores-Roux, Christophe Raynaud, Richard Herpin και Olivier Gillotin.


Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Exotic Jasmine Άρωμα EDP Σπρέυ   


http://gr.strawberrynet.com/perfume/halle-berry/exotic-jasmine-eau-de-parfum-spray/199231/#DETAILHalle Pure Orchid Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/halle-berry/halle-pure-orchid-eau-de-parfum/169944/#DETAIL


Closer Κουτί: Άρωμα EDP Σπρέυ 30ml/1oz + Λοσιόν Σώματος 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/halle-berry/closer-coffret--eau-de-parfum-spray/184615/#DETAILΓια περισσότερα αρώματα και προϊόντα περιποίησης, μπορείτε να δείτε τη Strawberrynet!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου