Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Krizia - Αρώματα













Η Krizia είναι μια ιταλική εταιρείας μόδας με έδρα το Bergamo η οποία ιδρύθηκε το 1950. Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Mariuccia Mandelli και τον σύζυγό της Aldo Pinto, ο οποίος διαχειρίζεται τη δομή της εταιρείας και είναι διευθύντρια Operations. Η εταιρεία ειδικεύεται στα γυναικεία ρούχα και στα αντρικά ρούχα, στα πλεκτά, στις τσάντες, στα αξεσουάρ, στα γυαλιά, τις γραβάτες και από το 1980 στα αρώματα!!


Η Mandelli ήταν μια νεαρή γυναίκα η οποία ήθελε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και να ιδρύσει την δικιά της εταιρεία. Το όνομα της εταιρείας, Krizia, ήταν η έμπνευση από τον Plato Crizia ο οποίος έδωσε αρκετά χρήματα σε ρούχα και κοσμήματα για τις όμορφες κυρίες.





Η εταιρεία μπήκε στον χώρο των αρωμάτων με το πρώτο τους άρωμα το 1980. Το καλύτερό τους άρωμα ήταν το K de Krizia, ένα μείγμα από αλδεΰδες και δυνατές, λουλουδένιες νότες από υάκινθο, άνθος πορτοκαλιάς, νάρκισσο και βελανιδιά. Το πρώτο άρωμα για άντρες, Krizia Uomo, κυκλοφόρησε το 1983. Το άρωμα δημιουργήθηκε με νότες από αλδεΰδες, μόσχο και δέρμα. Το Teatro alla Scala, ένα άλλο γυναικείο άρωμα κυκλοφόρησε το 1986 ως ένα δυνατό και λουλουδένιο άρωμα με ισχυρές νότες.









Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Pour Femme Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/krizia/pour-femme-eau-de-parfum-spray/175355/#DETAIL



Krizia Uomo Άφτερ Σέιβ Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/cologne/krizia/krizia-uomo-after-shave-spray/175370/#DETAIL

Pour Homme Άρωμα EDT Σπρέυ

http://gr.strawberrynet.com/cologne/krizia/pour-homme-eau-de-toilette-spray/175360/#DETAIL





Θα βρείτε περισσότερα αρώματα και κολώνιες στη Strawberrynet!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου