Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Unite - Προϊόντα για Επαγγελματίες


Ο  Andrew Dale, ιδρυτής της UNITE Haircare,δημιούργησε την εταιρεία αυτή ως μια λύση για να αναπληρώσει το κενό που υπήρχε στην αγορά - μια μάρκα περιποίησης μαλλιών που να υποστηρίζει τους κομμωτές.

Στην ηλικία των 16, ο Dale ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Vidal Sassoon στο Λονδίνο. Η καριέρα του εξελίχτηκε γρήγορα και έγινε στυλίστας, εργαζόμενος και εκπαιδευτής στο Sassoon, το οποίο τελικά μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ο Dale ήταν εκπαιδευτής στην Καλλιτεχνική Ομάδα του Sassoon και στην Ακαδημία Santa Monica. Σε όλη την καριέρα ρου, ο Dale συνεργάστηκε με πολλές εταιρείες περιποίησης μαλλιών και σε πολλούς τομείς όπως, Artistic Director, φωτογραφίσεις, εκπαιδευτικά βίντεο και εκπαίδευση σε όλον τον κόσμο - όλα αυτά ΣΥΝ έχοντας τα δικά του κομμωτήρια στο Σαν Ντιέγκο.

Έχοντας αυτά τα βασικά υπόψιν, ο Dale παρουσίασε την UNITE Haircare το 2003 και κράτησε αυτές τις αξίες από τότε. Η UNITE δημιουργήθηκε από έναν κομμωτή για τους κομμωτές.Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:U Luxury Pearl & Honey Σαμπουάν 

http://gr.strawberrynet.com/haircare/unite/u-luxury-pearl---honey-shampoo/189036/#DETAIL


Μαλακτική Διόγκωσης 

http://gr.strawberrynet.com/haircare/unite/volumizing-conditioner/143800/#DETAIL


U Luxury Έντονη Μάσκα 

http://gr.strawberrynet.com/haircare/unite/u-luxury-intense-mask/189034/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα μαλλιών, στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου