Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Xen Tan - Προϊόντα Μαυρίσματος

Η XEN-TAN είναι μια πολυτελής εταιρεία με προϊόντα μαυρίσματος, η οποία ειδικεύεται στα προϊόντα που δίνουν ένα φυσικό χρώμα. Χρησιμοποιώντας τα πιο καινοτόμα συστατικά και την πιο προηγμένη τεχνολογία στη βιομηχανία. Τα προϊόντα της XEN-TAN θρέφουν το δέρμα, έχουν ευχάριστο άρωμα και χαρίζουν ένα όμορφο μαύρισμα.


Η XEN-TAN ιδρύθηκε το 2002 από τη Dera Enochson, μια γυναίκα, η οποία λατρέυει τα προϊόντα μαυρίσματος και ήταν δυσαρεστημένη με τις δυσάρεστες οσμές και το πορτοκαλί χρώμα που συχνά είχαν τα ψεύτικα προϊόντα.


Τα προϊόντα XEN-TAN δεν περιέχουν ποτέ αρώματα και δεν είναι ποτέ πορτοκαλί.  Οι συνθέσεις των προϊόντων χρειάζονται χρόνια έρευνας γιατί θέλουν να παραδώσουν την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα, ανάλογα τον τύπο του δέρματος. Ο παράγοντας DHA (dihydroxyacetone) στα προϊόντα ελέγχει την ποσότητα του συστατικού μαυρίσματος κατά την εφαρμογή. Όταν εφαρμόζεται πολύ γρήγορα, το
DHA δημιουργεί μια δυσάρεστη σομή και ένα πορτοκαλί φινίρισμα. Τα προϊόντα XEN-TAN χαρίζουν τέλεια και φυσικά αποτελέσματα.


Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Scent Secure: Καθημερινή Προστασία 


http://gr.strawberrynet.com/skincare/xen-tan/scent-secure--daily-protection/129716/#DETAILPerfect Bronze Λαμπερή Μπρονζέ Πούδρα 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/xen-tan/perfect-bronze-sheer-powder-bronzer/129721/#DETAIL


Flawless Logic Μπροζέ Στικ Καθημερινής Χρήσης (Λαμπερό) 

http://gr.strawberrynet.com/skincare/xen-tan/flawless-logic-daily-use-bronzing/174708/#DETAILΓια περισσότερα προϊόντα περιποίησης, στη Strawberrynet!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου