Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

6 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ




 
 
Λένε πως μία makeup junkie που δεν έχει στο ιστορικό της μία ή και δύο αποτυχίες, δεν είναι makeup junkie. (Ή τουλάχιστον αυτό λέμε εμείς!). Το θέμα είναι άλλο: όλες κάποια στιγμή έχει τύχει να κάνουμε κάποιο λάθος στο μακιγιάζ μας, όπως για παράδειγμα να διαλέξουμε foundation διαφορετικό από τον τόνο της επιδερμίδας μας. Και μπορεί να νομίζεις πως όλα τα makeup λάθη ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο σύμφωνα με τους insiders αυτό μπορεί και να μην ισχύει. Παρακάτω θα βρεις τις 6 παγίδες στις οποίες πέφτουν ακόμη και οι επαγγελματίες του χώρου. Εάν τις γνωρίζεις, είναι σίγουρο πως την επόμενη φορά θα τις προσέξεις διπλά...
 
 
 
 
1.
 

 


Να χρησιμοποιείς κονσίλερ για να καλύψεις τις διχρωμίες του προσώπου σου. Ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεσαι είναι το color corrector. 


2. 



 
Να δίνεις στο τόξο του φρυδιού σου, διαφορετικό σχήμα απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.
 
 

 
 
3.







Να χρησιμοποιείς το μολύβι χειλιών πάνω από το σχήμα τους. Αυτό το τρικ μπορεί να δείχνει όμορφο σε κάποιες γυναίκες, όμως για τις περισσότερες, κάτι τέτοιο συντελεί σε ένα αφύσικο αποτέλεσμα που παραπέμπει ακόμη και σε duck face.  




4.



Να προσπαθείς να δημιουργήσεις το cat eye look που είδες στο Pinterest. (To να παίρνεις έμπνευση από το internet είναι υπέροχο, ωστόσο πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να σε απογοητεύσει!)
 
 

5.







Να διαλέγεις το λάθος foundation για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Πρόκειται για μια αρκετά tricky διαδικασία. Γι' αυτό τον λόγο κάνε μια πολύ καλή έρευνα πριν καταλήξεις στο προϊόν που θα αγοράσεις. Εάν για παράδειγμα έχεις ξηρή επιδερμίδα, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα foundation με βάση το νερό. 


6. 





 
Να το παρακάνεις με το contouring. Μπορεί να έχει πλάκα και να αρέσει σε όλους αυτό το παιχνίδι του contouring, ωστόσο κάποιες φορές μπορεί να γίνει υπερβολικό, χωρίς καν να το καταλάβεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου