Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

8 Τρόποι για πιο Πυκνά Φρύδια









Tα φρύδια είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου, καθώς αποτελούν το "κάδρο" του βλέμματος. Παρόλα αυτά, τα πολύ λεπτά φρύδια κάποιες φορές επισκιάζουν την ομορφιά του προσώπου. Αντίθετα, όταν τα φρύδια είναι πυκνά, τότε συντελούν ώστε να τους δώσουμε το σχήμα που μας ταιριάζει. 

Εάν ωστόσο δεν ανήκεις στην ομάδα των γυναικών με φρύδια σαν της Cara Delevigne, τότε να ξέρεις πως ακόμη και έτσι υπάρχουν τρόποι για να τα κάνεις πιο πυκνά. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και σύντομα θα δεις την διαφορά.


1. Καστορέλαιο




Άπλωσε μια μικρή ποσότητα καστορέλαιου στα φρύδια σου, πριν τον ύπνο. Ξέπλυνε το επόμενο πρωί. Οι αλλαγές θα είναι εμφανείς σε 3-4 βδομάδες.

2. Λάδι Καρύδας




Το λάδι καρύδας βοηθάει στην γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας αλλά και την πυκνώνει. Εφάρμοσε το τοπικά στα φρύδια σου και άστο να δράσει όλη την νύχτα.

3. Βαζελίνη




Η βαζελίνη έχει την ιδιότητα να θρέφει και να ενυδατώνει. Αν την χρησιμοποιήσεις 3-4 φορές την μέρα για 3 μήνες, τα φρύδια σου θα αρχίσουν να πυκνώνουν ξανά.

4. Χυμός Κρεμμυδιού





Μπορεί να σου φαίνεται κάπως αποκρουστική η ιδέα αλλά τα κρεμμύδια περιέχουν θείο, το οποίο βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Λόγω αυτού, βοηθάει στην ταχεία ανάπτυξη και τόνωση των μαλλιών. Εφάρμοσε τον χυμό επάνω στα φρύδια για πάνω από μια ώρα και στη συνέχεια, ξέπλυνε με νερό.

5. Aloe Vera




Η αργή ανάπτυξη των φρυδιών μας οφείλεται κάποιες φορές στη τάση που έχουμε να βγάζουμε τα φρύδια μας. Η Aloe vera θα συντελεί ώστε να αναπτυχθούν γρηγορότερα τα φρύδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον χυμό -τζελ που περιέχουν τα φύλλα της αλόης και να κάνεις απαλό μασάζ στα φρύδια σου.

6. Ελαιόλαδο







Κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα φρύδια για 5 λεπτά ημερησίως. Αυτό το πράγμα θα βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος και εσύ θα δεις πιο γρήγορα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

7. Γάλα

 

Σε ένα βαμβάκι ρίξε λίγο γάλα και το άπλωσε το στα φρύδια σου, πριν πας για ύπνο. Το γάλα θα θρέψει τα φρύδια και θα βοηθήσει στην γρήγορη ανάπτυξή τους.

8. Μεγάλη κατανάλωση νερού

 

Το νερό ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο για την σωστή λειτουργία του οργανισμού σου. Βοηθά στην αποβολή όλων των τοξικών ουσιών από το σώμα σου. Η κατανάλωση 8-10 ποτηριών νερού την ημέρα θα βοηθήσει πέρα από την καλή λειτουργία του οργανισμού σου και στην γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου