Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΡΑΓΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ!!


Τα κραγιόν είναι χωρίς αμφιβολία το guilty pleasure μας εδώ στο InStyle. Όσα και να έχουμε, θέλουμε περισσότερα και όσο περισσότερα αποκτούμε μας κάνουν να καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: η σωστή απόχρωση μπορεί να μας απογειώσει και η λάθος να μας «σκοτώσει» στη στιγμή.Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όταν στα καταστήματα υπάρχει μόνο ένα tester; Φυσικά και δεν είναι καλό να απλώσουμε κατευθείαν το χρώμα πάνω στα χείλη μας για λόγους υγιεινής, οπότε συνήθως απλά «δοκιμάζουμε» τις αποχρώσεις στο  επάνω μέρος του χεριού.
Όπως αποκάλυψε η celebrity makeup artist Rae Morris όμως , αυτός ο τρόπος είναι λανθασμένος, καθώς η απόχρωση της επιδερμίδας σε αυτή την περιοχή είναι διαφορετική από αυτή γύρω από τα χείλη.

«Αν θέλετε να δείτε πώς “γράφει” το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας, βάλτε λίγη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας, που είναι πάντα λίγο πιο ροζ, άρα κοντά στην απόχρωση των χειλιών σου. Για αρχή, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα και έπειτα λίγο παραπάνω. Αν σας αρέσει, τότε έχετε κάνει μια σωστή επιλογή, αν όχι τότε καλύτερα να το αφήσετε και να διαλέξετε ένα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου