Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ (ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ)Δείτε βήμα βήμα πώς θα πετύχετε μόνες σας την πιο εντυπωσιακή εκδοχή του ποντάροντας σε έντονα χρώματα. 

1. Χρησιμοποιήστε μια λίμα για να δώσετε σχήμα στα νύχια σας. Ο καλύτερος τρόπος για να τα ενισχύσετε και να αποφύγετε το σπάσιμο είναι με φορά από τις άκρες προς τη μέση χωρίς να κάνετε την κίνηση μπρος πίσω.

2. Βάλτε στα πετσάκια μια μικρή ποσότητα από ένα ειδικό προϊόν μπαλμ για 3΄-5΄ ώστε να ενυδατωθεί η περιοχή γύρω από τα νύχια. Εφόσον έχουν μαλακώσει, σπρώξτε τα με ένα μεταλλικό ή ξύλινο nail pusher.

3. Απομακρύνετε τα υπολείμματα του μπαλμ με βαμβάκι και ασετόν. Στη συνέχεια λιμάρετε ελαφρά την επιφάνεια των νυχιών με ένα buffer για να τονώσετε τη μικροκυκλοφορία.

4. Στο σημείο αυτό ποντάρετε σε ένα base coat το οποίο προσφέρει θρέψη και προστατεύει τα νύχια από τις κιτρινίλες που εμφανίζονται όταν τα ξεβάφετε.

5. Απλώστε σε όλο το νύχι βερνίκι στο χρώμα της επιλογής σας. Αφήστε το να στεγνώσει και περάστε άλλη μία στρώση. Έπειτα από μερικά λεπτά τραβήξτε μία λεπτή έως μεσαίου πάχους γραμμή στην άκρη του (όπως στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ) με την επιπλέον απόχρωση που διαλέξατε για να το συνδυάσετε. Ολοκληρώστε με top coat για διάρκεια και λάμψη.

Tips:

1. Tο βερνίκι aφαιρείται εύκολα και γρήγορα τοποθετώντας πάνω στα νύχια μικρά κομμάτια βαμβακιού εμποτισμένα με ασετόν για 5΄.

2. Για να απομακρύνετε έξυπνα το γκλίτερ βερνίκι, χρησιμοποιήστε αρχικά ένα ειδικό peel off base coat.


Βερνίκι νυχιών L.A. Sunrise Le Vernis, Sunrise Trip, της Chanel.
 
 

 


Βερνίκι νυχιών Vernis In Love, Jaune Grands Boulevards No 149, της Lancôme.
 
 
 
Βερνίκι νυχιών με έλαιο Vernis à L’ Huile Issue No 330 της L’ Oréal Paris.
 
 
 
Μπαλμ που ενυδατώνει και μαλακώνει τα πετσάκια Cuticle Eraser + Balm της Sally Hansen.
 
 
 
Βερνίκι νυχιών Colorshow The Blushed Nudes, Dusty Rose No 447, της Maybelline.
 
 
 
Λίμα νυχιών The Curve (Sephora).
 
 
 
 Βερνίκι νυχιών Digi-teal VinyluxTM Weekly Polish της CNDTM, www.e-creativegroup.gr
 
 
Βερνίκι νυχιών Spring Collection, Lounge Lover, της essie.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου