Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ποια μάσκα προσώπου να επιλέξω;






Αυτά είναι τα προϊόντα που θα διατηρήσουν την υγρασία των κυττάρων σε υψηλά επίπεδα: το κλειδί για μια λαμπερή, απαλή και ελαστική επιδερμίδα.





Énergie de Vie Sleeping Mask της Lancôme 
 
Επανορθωτικό προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείται έπειτα από μια κουραστική ημέρα για να σφραγίσει την υγρασία στην επιδερμίδα. Με υφή που μεταμορφώνεται σε νερό πάνω στο δέρμα, προσφέρει έντονη αίσθηση φρεσκάδας.


Ibuki Beauty Sleeping Mask της Shiseido
Μάσκα ομορφιάς σε μορφή τζελ που εφαρμόζεται το βράδυ και δεν αφαιρείται από το δέρμα. Συμβάλλει στην επανόρθωσή του από τις εξωτερικές επιθέσεις που δέχεται όλη την ημέρα και του χαρίζει ξεκούραστη όψη. Περιέχει εκχύλισμα φυτοπλαγκτόν και συμπυκνωμένες κάψουλες με βιταμίνη C και E, οι οποίες λιώνουν ταυτόχρονα με την εφαρμογή του προϊόντος, τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με θρεπτικά συστατικά.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask της Estée Lauder
Η επαναστατική διπλής όψεως μάσκα με υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά τις φθορές του δέρματος από τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και το βοηθά να ανακτήσει την υγιή του όψη. H εσωτερική πλευρά εμπλουτίζει βαθιά και γρήγορα την επιδερμίδα με συστατικά που διαθέτουν επανορθωτικές ιδιότητες, ενώ η εξωτερική διευκολύνει τη διείσδυση των ουσιών που περιέχει η ισχυρή σύνθεσή της.

Comforting Milky Gel Cream Mask της Decléor
Μια εντατική θεραπεία που ανακουφίζει και λειαίνει άμεσα το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Περιέχει τριαντάφυλλο, κρίνο, και βαμβάκι, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο και καταπραϋντικά εκχυλίσματα βοτάνων, που την κάνουν ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται με ειδική βούρτσα για εξαιρετικά απαλό αποτέλεσμα.
Διατίθεται στα φαρμακεία.


Skin Nourish της Bobbi Brown
Aυτή η κρεμώδης αλλά ταυτόχρονα ελαφριά φόρμουλα περιποιείται τα ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα εξασφαλίζοντάς τους λεία υφή. Η πλούσια σύνθεσή της με ενυδατικά θαλάσσια βότανα, όπως coral grass, salicornia και χλωρέλλα, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου. Παράλληλα το βούτυρο murumuru διατηρεί αυξημένη την υγρασία των κυττάρων μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.




 Hydra-V Moisture Mask της Artistry
Η πλούσια σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με λιπόσωμα, νερό από τα νορβηγικά φιόρδ και υαλουρονικό οξύ προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα έως και 8 ώρες. Παράλληλα ενισχύει την ελαστικότητά της και της χαρίζει υγιή όψη.
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορείτε να τη βρείτε σε συσκευασία των 5 τεμαχίων, η οποία μάλιστα είναι ιδανική για ταξίδια.




Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque της Kiehl's
Αναζωογονεί τη θαμπή, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και της χαρίζει φρεσκάδα. Είναι εμπλουτισμένη με συστατικά όπως κράνμπερι και κουρκουμάς, που βελτιώνουν ορατά την κουρασμένη όψη. Επιπλέον, οι θρυμματισμένοι σπόροι κράνμπερι της σύνθεσης κάνουν απαλή απολέπιση για πιο λαμπερό και φωτεινό πρόσωπο.


 Thirst Relief Mask της YouthLab
Μάσκα για βαθιά και εντατική ενυδάτωση, που παράλληλα προστατεύει τον επιδερμιδικό φραγμό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Αποτελεί ιδανικό προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε ηλικία χάρη στην πλούσια φόρμουλά της με εκχύλισμα ερυθρού φυκιού, σπόρους μήλου, υαλουρονικό οξύ, ceramides, γλυκερίνη και έλαια από μιμόζα, ηλίανθο και τζοτζόμπα.
Διατίθεται σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου