Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Κάλυψη Ακόμα και στο Καλοκαίρι;; Ναι!










Τα βιαστικά κορίτσια επιλέγουν έξυπνα προϊόντα που εξασφαλίζουν γρήγορη κάλυψη στα σημεία ή σε όλο το πρόσωπο.


To μυστικό
 
 
 
 
«Το προϊόντα κάλυψης πρέπει να είναι ελαφριά για να αντέχουν στη ζέστη αλλά και για να μην "σπάνε" στο πέρασμα της ώρας. Ανακάλυψα ότι οι νέες φόρμουλες με τα ειδικά μαξιλαράκια είναι ιδανικές γιατί πετυχαίνουν επαρκή κάλυψη και συγχρόνως αφήνουν το δέρμα να αναπνέει». (Ελένη Σκαλκώτου, Beauty Editor Μarie Claire)
 
 

Το μαξιλαράκι που μεταμορφώνει την επιδερμίδα
 
 
 
 
Εμπνευσμένα από τα τελετουργικά ομορφιάς της Ασίας, τα έξυπνα προϊόντα cushion είναι το νέο trend του μακιγιάζ. Χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα, λαμπερή επιδερμίδα και κάλυψη με διάρκεια. Με ειδικό ενσωματωμένο μαξιλαράκι, το Wonderful Cushion-Natural Glow Face Luminizer φωτίζει με απόλυτα φυσικό τρόπο τα σημεία που «αιχμαλωτίζουν το φως» ενώ το Wonderful Cushion Fond de Teint είναι το προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα και τη φωτεινότητα ενός υγρού φον ντε τεν με την πρακτικότητα ενός προϊόντος compact. Οποιος κι αν είναι ο τρόπος που θα καλύψουμε την επιδερμίδα ολοκληρώνουμε το look με το κραγιόν Rouge Cream R 20 Honey για να δώσουμε ένα φυσικό nude αποτέλεσμα.







Tips
 
• Ο ήλιος, η ζέστη και ο ιδρώτας ταλαιπωρούν το δέρμα το καλοκαίρι. Επιλέγουμε ελαφριές υφές με ενυδατικά οφέλη ακόμα και για το μακιγιάζ.
 
•Δεδομένου ότι η επιδερμίδα μαυρίζει έστω και λίγο το καλοκαίρι, απλώνουμε προϊόντα κάλυψης έναν τόνο πιο σκούρα από το συνηθισμένο μας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου