Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Dejavu - Φροντίστε το Δέρμα σας με Προϊόντα από τη Νεκρά Θάλασσα










Deja Vu Cosmetics, ένας κατασκευαστης και εισαγωγέας των αυθεντικών, ορυκτών προϊόντων Dead Sea. Η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης δέρματος και προϊόντων spa κατευθείαν από την πηγή της φύσης - τη Νεκρά Θάλασσα. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν μια σειρά από αποδεδειγμένα προϊόντα για να σας χαρίσουν τα καταπληκτικα οφέλη της Νεκράς Θάλασσας.




Η φιλοσοφία της εταιρείας Deja Vu ξεκινάει με την κατανόηση ότι τα σώματά μας απαιτούν περιποίηση για να διατηρήσουν μια υγιή και όμορφη εμφάνιση.




Οι βλαβεροί παράγοντες του καθημερινού στρες καθώς και η περιβαλλοντική ρύπανση προκαλούν σοβαρά προβλήματα στο δέρμα μας, για αυτό και χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα της εταιρείας Deja Vu Cosmetics. Δουλεύοντας  με τα καλύτερα εργαστήρια, τους καλύτερους επαγγελματίες δερματολόγους η Deja Vu Cosmetics σας παρέχει μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα να υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση δέρματος για ένα υγιές και όμορφο δέρμα.




Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Lasting Fine Λάινερ Ματιών

http://gr.strawberrynet.com/makeup/dejavu/lasting-fine-eyeliner---deep-black/186060/#DETAIL


Fiberwig Lash Knockout Μάσκαρα (Νέα Φόρμουλα) - Dynamite Black 





Lash Up Μάσκαρα - Jet Black 




Lasting Fine Υγρό Λάινερ Ματιών (Νέα Φόρμουλα) - Glossy Black 







Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου