Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Hλιοκαμμένο λουκ με επαγγελματική τελειότηταTo ηλιοκαμμένο λουκ είναι το ιερό δισκοπότηρο της επιδερμίδας για κάθε κορίτσι της πόλης.

Το μυστικό
"Προσπαθούσα με διάφορους τρόπους να πεύχω το εφέ της λάμψης. Μλέχρι που β΄ρηκα ποιο είναι το μυστικό. Διακριτικοί ιριδισμοί highlighter σε συγκεκριμένα σημεία: στο κόκαλο των ζυγωματικών, πάνω και κάτω από το φρύδι και κατά μήκος της μύτης". (Δήμητρα Γκασιάμη, assistant beauty editor Marie Claire)

Η Χαβάη στο νεσεσέρ μας όλο το χρόνο
Το φυσικό ηλιοκαμένο χρώμα nou έχουν τα κορίτσια στη Χαβάη είναι το look της σεζόν. Για να το αποκτήσουμε η σειρά Hoola της Benefit έχει τα κατάλληλα προϊόντα. Το νέο υγρό bronzer Dew The Hoola που απλώνεται σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα χαρίζει στο πρόσωπο ένα απόλυτα φυσικό μαύρισμα. Για το σώμα το bronzer Hoola Zero Tanlines εφαρμόζεται εύκολα με το χέρι ή το ειδικό σφουγγαράκι χωρίς να αφήνει χρώμα στα ρούχα. Το αποτέλεσμα είναι ματ ηλιοκαμένο look σε πρόσωπο και σώμα σαν να έχουμε κάνει μια εβδομάδα διακοπές στην Ταϊτή.

Tips
* Για ένα διακριτικό αποτέλεσμα ηλιοκαμένης όψης μπορούμε να αναμείξουμε μικρή ποσότητα του προϊόντος με φον ντε τεν.
* Για να δημιουργήσουμε γωνίες στο πρόσωπο χρησιμοποιούμε την μπρονζέ πούδρα Hoola Bronzer κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών.
* Δεν ταιριάζουν όλα τα bronzer σε όλες τις επιδερμίδες. Στις αρχές του καλοκαιριού διαλέξτε έναν, το πολύ δύο τόνους πιο σκούρο χρώμα από το φυσικό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου