Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

10 Λόγοι για να έχετε ένα Nude κραγιόνEνας άνδρας θα έλεγε απλά ότι οι γυναίκες είμαστε μυστήρια πλάσματα. Επειδή όμως εγώ, που γράφω αυτό το άρθρο, δεν είμαι αρσενικό θα το θέσω διαφορετικά.

Η πολύπλοκη ψυχοσύνθεση κάθε γυναίκας, η εκ φύσεως υπάρχουσα πολυπραγμοσύνη της, καθώς και το χαοτικό πλέγμα σκέψεων και ανησυχιών που ζει κάθε λεπτό της μέρας στο κεφάλι της, κάνει την καθεμία από μας εκπληκτικά ιδιαίτερη, μοναδική και ενδιαφέρουσα.
Η μοναδικότητά αυτή σίγουρα συγκρούεται με τα εκάστοτε εποχιακά πρότυπα-μοντέλα ομορφιάς, που επιβάλλουν κάποιες επιλογές, αλλά σίγουρα δεν ακυρώνεται.

Και που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά; Ότι κάποιες τάσεις πρέπει να ακολουθούνται από κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως αν είναι νέα ή μεγαλύτερη, fashion lover ή  εναλλακτική, αγαπάει να βάφεται ή όχι. Και γιατί δεν το λέω έτσι από την αρχή; Ε! Είπαμε. Είμαι γυναίκα…Nude κραγιόν – Γιατί τα αγαπάμε

 

 

 Το πρώτο προϊόν που θα επιχειρηματολογήσω θερμά υπέρ της θέσης του σε κάθε γυναικεία τσάντα είναι το nude κραγιόν. Όταν λέω nude κραγιόν εννοώ την απόχρωση που λένε και οι αγγλόφωνοι φίλοι μας «your lips but better». Δηλαδή την απόχρωση αυτή που κάθεμια μας θα βρει ότι είναι πολύ κοντά στο χρώμα των χειλιών της και τα κάνει απλά να φαίνονται πιο ζουμερά, γεμάτα και ομοιόμορφα χρωματικά. Άρα την απόχρωση «εσύ νομίζεις ότι δε φοράω κραγιόν αλλά εγώ φοράω!».

 

 

 

 

10 Λόγοι γιατί κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα nude κραγιόν.

Ας δούμε λοιπόν γιατί χρειαζόμαστε ένα nude κραγιόν.

1. Ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ
2. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.
3. Είναι αποδεκτό για όλες τις ώρες της μέρας.
4. Τα χείλη σου φαίνονται πιο πιο γεμάτα χωρίς χρωματικές ατέλειες.
5. Είναι το απόλυτο «καθώς πρέπει» κραγιόν για το εργασιακό περιβάλλον.
6. Μπορείς να το απλώσεις χωρίς μολύβι και περίγραμμα.
7. Δε χρειάζεσαι καθρεφτάκι. Σιγά, ποιος θα προσέξει μία ατέλεια όταν είναι τόσο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου;
8. Όταν φεύγει από τα χείλη δεν είναι άσχημο αισθητικά επομένως δεν έχεις το άγχος να το ελέγχεις και να το διορθώνεις.
9. Δε θεωρείσαι «βαμμένη» όταν το φοράς, αλλά εσύ νιώθεις ότι έχεις περιποιηθεί τον εαυτό σου λίγο παραπάνω.
10. Κανείς δε θα «τραβηχτεί» όταν πας να τον φιλήσεις για να μην τον βάψεις! (Τέρμα οι κόκκινοι λεκέδες στους γιακάδες των πουκαμίσων! Το 2016 οι λεκέδες θα είναι nude!)
Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ στη Strawberrynet!! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου