Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ 4 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ







Μπορείτε να αποκτήσετε όλες σας λαμπερά μαλλιά. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για απαλά και λαμπερά μαλλιά!!






 





Baby time: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν για μωρά, χωρίς χημικά. Δεν έχετε δει πόσο απαλά είναι τα μαλλιά των μωρών;; Ειδικά αν είστε και μητέρες, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία σε σαμπουάν!




Μην λούζεστε και κάθε μέρα: Εντάξει θέλετε να έχετε πάντα λαμπερά μαλλιά αλλά κυρίως φροσκολουσμένα, αλλά δεν χρειάζεται να τα λούζετε κάθε μέρα. Εκτός του ότι γλιτώνετε και χρήματα -από σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες που κοστίζουν ακριβά αν λούζεστε κάθε μέρα- θα αφήσετε και τα φυσικά έλαια των μαλλιών να κάνουν το θαύμα τους.


Το να λούζεστε κάθε δεύτερη μέρα δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν λαδωμένα αλλά αντίθετα πιο λαμπερά στην περίπτωση που δεν έχετε λιπαρότητα.







Το μαλακτικό σας:  Όταν αγοράζετε μαλακτική για τα μαλλιά σας, κοιτάξτε πρώτα να είναι ο σωστός τύπος για τα μαλλιά σας. Όταν βρείτε το σωστό προϊόν για εσάς, τότε θα δείτε και τα ανάλογα αποτελέσματα!


Tα καλά λιπαρά είναι πολύ σημαντικά για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Οι ξηροί καρποί και τα αμύγδαλα, ο σολομός, ο τόνος είναι τροφές που όχι μόνο κάνουν καλό στον οργανισμό αλλά και στα μαλλιά. Η φυσική λάμψη των μαλλιών γίνεται πιο έντονη όταν είναι υγιή και αν εντάξετε αυτές τις τροφές στην διατροφή σας θα δείτε μέσα στον πρώτο μήνα την διαφορά!





Μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα όπως:

 Classic Σαμπουάν 

Horny Cow Σαμπουάν Υψηλής Λάμψης







Dual Senses Ειδικό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό







Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! 

https://gr.strawberrynet.com/haircare/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου