Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με 6 βήματα









Το καλοκαίρι έφτασε! Είναι εδώ μαζί μας και για μία ακόμη φορά 9 στις 10 γυναίκες διστάζουν να εμφανιστούν στην παραλία, λόγω του αιώνιου προβλήματος της κυτταρίτιδας. Η αλήθεια είναι πως αυτό το φαινόμενο καταπολεμάται δύσκολα, ωστόσο εάν το πάρεις απόφαση μπορείς να νικήσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού ακόμη και μέσα σε 30 ημέρες!
 
 Πώς; Mε 6 απλούς τρόπους που σου αναλύουμε παρακάτω...






Ξεκίνα το μασάζ. 

Και όταν λέμε μασάζ, εννοούμε να αφιερώσεις τουλάχιστον 5-10 λεπτά τη μέρα κάνοντας μασάζ στην περιοχή που έχεις το πρόβλημα. Μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις και κάποιο προϊόν ή κάποια ειδική αδυνατιστική κρέμα και να την αλείψεις ταυτόχρονα με το μασάζ για ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα. Επίσης στο ντουζ αγόρασε ένα ειδικό σφουγγάρι και κάνε μασάζ και με αυτό για να δημιουργήσεις έντονη υπεραιμία στην περιοχή των γλουτών.








 
Φτιάξε φυσικές μάσκες για τα επίμαχα σημεία! 

Ανακατεψε μισό φλιτζάνι καφέ, με 1 κουταλάκι ζάχαρη, 3 κουταλάκια ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι γλυκερίνη και 2 κουταλάκια λάδι Βιταμίνης Ε. Άπλωσε το μείγμα στα σημεία που θέλεις να βελτιώσεις και τρίψε ελαφρά για 5 λεπτά. Τύλιξε τα πόδια σου με σελοφάν για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε καλά. Αμέσως μετά άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα. Ο καφές εμπεριέχει αντιοξειδωτικά και βοηθάει στην αποβολή τοξινών από το σώμα.





Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητά σου. 

Πρόσθεσε μία ώρα γυμναστική 5-6 φορές την εβδομάδα. Προσπάθησε να καταγράφεις τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά για να μπορείς με αυτό τον τρόπο να ελέγχεις το βάρος σου και να ξέρεις τι είδους άσκηση να κάνεις για να χάσεις τις περιττές θερμίδες. Ο καλύτερος συνδυασμός άσκησης είναι η αερόβια μαζί με βάρη. Με αυτό τον τρόπο θα μειώσεις κατά πολύ την όψη του φλοιού πορτοκαλιού ενώ θα αποκτήσεις και την γράμμωση που ονειρεύεσαι. 








Πες όχι στα τηγανιτά

Κόψε σταδιακά – και μέσα σε μία εβδομάδα – τα τηγανιτά και το αλάτι που κατακρατούν υγρά και τοξίνες στο σώμα σου. Αντικατάστησε με τη βραστή ή ψητή εκδοχή της τροφής που θα τηγάνιζες.
 
 
Φτιάξε ένα smoothie κατά της κυτταρίτιδας

Βάλε σε ένα μπλέντερ μύρτιλλα, κεράσια, πορτοκάλια, φράουλες και μάνγκο (αργότερα μπορείς να προσθέσεις και σταφύλια) και απόλαυσε το τονωτικό smoothie για πρωινό ή απογευματινό σνακ. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε φυτοχημικά και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.  






Πιες νερό

Να πίνεις άφθονο νερό. Κάθε μέρα, ο ανθρώπινος οργανισμός χάνει τουλάχιστον δύο λίτρα νερό μέσω βασικών λειτουργιών του, όπως η εφίδρωση και η ούρηση. Η αντικατάσταση αυτής της ποσότητας είναι επιβεβλημένη, ώστε να λειτουργούν ομαλά το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα και να αποβάλλονται οι τοξίνες, οι οποίες είναι και καθοριστικές για τον σχηματισμό της κυτταρίτιδας.
 
 
 
Για περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος και κατά της κυτταρίτιδας, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου