Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

6 Συμβουλές ομορφιάς που θα σου λύσουν τα χέρια!






Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της ασχολείται με την περιποίηση της ανελλιπώς. Από τα μαλλιά μέχρι και την επιδερμίδα, φροντίζουμε τα πάντα να είναι στην εντέλεια και ψάχνουμε διαρκώς συμβουλές ομορφιάς, οι οποίες θα αλλάξουν και θα κάνουν την καθημερινότητα μας πιο εύκολη.





Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν με την περιποίηση σου


Κοιμήσου με τα μαλλιά σου μαζεμένα κότσο

sumvoules mallia kotsos


Για να μην μπλέκονται και κατσαρώνουν τα μαλλιά σου κατά την διάρκεια του ύπνου, όσο τρίβονται επάνω στο μαξιλάρι σου, μπορείς να τα μαζέψεις έναν χαλαρό ψηλό κότσο.
Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να τους δώσεις και λίγο όγκο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις λίγο αφρό στα χέρια σου και έπειτα να μαζέψεις τα νωπά σου μαλλιά, φροντίζοντας όμως να μην τα σφίξεις πολύ στο μάζεμα.

Κάλυψε το σπυράκι με υγρό σφουγγαράκι

tips makigiaz spirakia


Για να καλύψεις ένα σπυράκι αποτελεσματικά, οι makeup artists προτείνουν να χρησιμοποιήσεις ένα ελαφρώς υγρό σφουγγαράκι με λίγο concealer. Θα πρέπει να το πιέσεις επάνω στο σπυράκι και έπειτα να το κάνεις πάνω κάτω με μικρές κινήσεις, ακριβώς όπως θα χρησιμοποιούσες ένα ρολό για να βάψεις.
Στο τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια ελαφριά πούδρα, ώστε να σταθεροποιήσεις το concealer σου και να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε δύο τόνους make up

simvoules makigiaz ediva.gr


Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σχεδόν όλες μας, είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε μόνο ένα χρώμα make up που να ταιριάζει στο χρώμα του δέρματος μας.
Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς πάντα δύο αποχρώσεις. Βάλε ένα make up με μέση κάλυψη στα πιο φωτεινά σημεία του δέρματος σου και μία ενυδατική BB κρέμα στα πιο σκούρα σημεία του προσώπου σου. Έτσι, θα έχεις μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη κάλυψη, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Εξαφάνισε τα σπυράκια με λάδι τσαγιόδεντρου

simvoules omorfias


Το λάδι τσαγιόδεντρου ή αλλιώς tea tree oil, είναι ίσως και ο πιο αποτελεσματικός και φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια σου και αυτό χάρις στις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες που έχει.
Βάλε με μια μπατονέτα μερικές σταγόνες επάνω στο σπυράκι, για να σκοτώσει τα μικρόβια που αναπτύσσονται κάτω από τους πόρους του δέρματός σου, αλλά και για να σταματήσει να μεγαλώνει.

Μην βουρτσίζεις τα σγουρά σου μαλλιά

sgoura mallia peripoiisi


Αν τώρα έχεις σγουρά μαλλιά και συνήθως μετά το χτένισμα χαλάνε οι μπούκλες σου και φριζάρουν, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα χτενίζεις με μια χτένα με αραιά δόντια, όσο είσαι ακόμη στο μπάνιο και βάζεις το conditioner σου, για να πάει σε όλα σου τα μαλλιά και να τα κάνει πιο μαλακά, χωρίς να ανοίγει τις μπούκλες σου.
Επιπλέον, ότι προϊόντα styling θέλεις να χρησιμοποιήσεις, να τα βάζεις όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα και να τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους. Για κανένα λόγο όμως, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς βούρτσα για να τα ξεμπερδέψεις.

Να μην κουρεύεις τα μαλλιά σου κάθε 4 με 6 εβδομάδες

gunaikeio kourema mistika


Εδώ τώρα έχουμε ακούσει αρκετές διαφορετικές απόψεις, όσον αφορά το πόσο συχνά πρέπει να ανανεώνουμε το κούρεμα μας.

Η Jen Atkin, μια αρκετά επιτυχημένη hairstylist και ιδρυτής της OAUI, συμβούλεψε όλες τις γυναίκες να δίνουν χρόνο στα μαλλιά τους να μακρύνουν, ώστε να πετύχουν μετά το ιδανικό κούρεμα και όχι να τα κουρεύουν τόσο συχνά, μας και τελικά δεν δυναμώνει και τόσο η τρίχα όσο θέλουμε να πιστεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου