Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ποιο άρωμα να επιλέξω αυτό το καλοκαίρι;







Τι πιο όμορφο από το να σου πει κάποιος άνδρας ότι μυρίζεις υπέροχα... Όλες οι γυναίκες όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με τα πολύχρωμα ευωδιαστά μπουκαλάκια στα καταστήματα καλλυντικών μπερδευόμαστε. Ποιο άρωμα μου ταιριάζει; Μήπως είναι πολύ βαρύ; Μήπως δεν είναι αρκετά δροσερό για το καλοκαίρι που έρχεται; Για να μη δυσκολευτείτε στην φετινή σας επιλογή σας προτείνουμε τα πιο ανάλαφρα επώνυμα αρώματα της αγοράς.

 


Οι λάτρεις του τριαντάφυλλου θα ερωτευτούν το νέο άρωμα Balenciaga. Ένας κοριτσίστικος συνδυασμός από τριαντάφυλλο, βιολέτα και βατόμουρο αναμιγνύεται με πατσουλί. Κλασικό και θηλυκό, ώστε να αξίζει να επενδύσεις πάνω του!

https://gr.strawberrynet.com/perfume/balenciaga/%CE%BB--%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%B6%CF%8D--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edt-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CE%B9/153555/?CatgId=p#DETAIL

Carven Le Parfum

Δημιουργήθηκε με θηλυκή διάθεση από γλυκομπίζελο, γιασεμί και άνθη ylang ylang. Το ολοκαίνουργιο Carven Le Parfum είναι όμορφο και καλοκαιρινό με νότες από σανταλόξυλο, osmanthus και ινδονησιακό πατσουλί δίνοντας μια νότα αισθησιασμού.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/carven/l-eau-de-toilette-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CF%85/190902/?CatgId=p#DETAIL

Valentino Valentina Acqua Floreale

Μετά την εμπορική επιτυχία του Valentino, μια νέα ενσάρκωση του αρώματος με την επωνυμία Valentina Acqua Floreale έκανε την εμφάνισή της. Ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα με νότες από περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς αναμειγνύεται με νερολί, μιμόζα, πολύανθο και γιασεμί. Απίστευτα καλοκαιρινό!

https://gr.strawberrynet.com/perfume/valentino/%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1--%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B1-%CF%86%CE%BB%CE%BF%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edt/157166/?CatgId=p#DETAIL

Chanel 1932

Ένα ξυλώδες και φρουτώδες λουλουδένιο άρωμα, το chanel 1932 είναι όμορφο και με ακριβή υφή - το τέλειο άρωμα- . Αχλάδι, γκρέιπφρουτ και γιασεμί συνδυάζονται με καλοκαιρινή φρεσκάδα, ενώ η ίριδα και το musk δίνουν μία μεθυστική αίσθηση.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/chanel/

See By Chloé

Δυναμικό και κομψό, το πρώτο See by Chloé είναι δροσερό και θηλυκό, όπως αναμέναμε. Με περγαμόντο, άνθη μηλιάς, γιασεμί, σανταλόξυλο και βανίλια, έρχεται σε ένα μπουκάλι εμπνευσμένο από παλιά κλουβιά πουλιών -το συμπληρώνουν τα μικροσκοπικά πόδια-.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/chloe/see-by-chloe--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edp-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CF%85/152682/?CatgId=p#DETAIL





Bottega Veneta Eau Légère

Το άρωμα της φίρμας Bottega Veneta έχει περάσει στην επόμενη φάση με το κομψό Eau Legere. Το ίδιο όμορφο με το πρωτότυπο και με το χαρακτηριστικό δέρμα, το περγαμόντο και οι ροζ νότες πιπεριού του Eau Legere αναμιγνύονται με τη γαρδένια δίνοντας μια καινούργια αίσθηση φρεσκάδας.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/bottega-veneta/%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B6%CF%8D%CF%81--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edt-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CE%B9/153556/?CatgId=p#DETAIL

Prada Candy L’Eau

Με μια όμορφη Art Deco συσκευασία σε μια νέα και πιο ελαφριά έκδοση του αρχικού αρώματος της Prada Candy, με white musk, καραμέλα, γλυκό μπιζέλι και εσπεριδοειδή.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/prada/

Jo Malone Lemon Tart

Η περιορισμένη έκδοση της Sugar Jo Malone και Spice collection είναι για εκείνους που τους αρέσει το άρωμά τους να είναι σαν επιδόρπιο. Η Lemon Tart Cologne όμως, είναι ίσως αυτή που φορέθηκε περισσότερο από όλη τη σειρά. Η πικάντικη και αφρώδης αίσθηση της την κάνει πραγματικά να φαντάζει σαν μια νόστιμη τάρτα λεμονιού. Πραγματικά απολαυστικό!

https://gr.strawberrynet.com/perfume/jo-malone/

Stella McCartney Summer

Μια περιορισμένη έκδοση από την Stella McCartney. Το καλοκαίρι γίνεται όσο πιο γλυκό και λουλουδάτο μπορεί να γίνει με νότες τριαντάφυλλου, λεμονιού και πράσινου μήλου. Η συσκευασία του φυσικά με τα έντονα χρώματα δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορες!

https://gr.strawberrynet.com/perfume/stella-mccartney/stella--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edp-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CF%85/35186/?CatgId=p#DETAIL

Burberry Body Tender

Με την Cara Delevingne να αποτελεί το πρόσωπο της Burberry, το Burberry Body Tender είναι τόσο νεανικό και ζωντανό, όπως περιμέναμε. Φρουτώδες και ελαφρύ, συνδυάζει το λεμόνι, το μήλο, το ροδάκινο και το αψέντι με το τριαντάφυλλο, τα φύλλα τσαγιού, το γιασεμί και το σανταλόξυλο.

https://gr.strawberrynet.com/perfume/burberry/%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%85-%CF%84%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81--%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-edt-%CF%83%CF%80%CF%81%CF%8D%CF%85/156890/?CatgId=p#DETAIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου