Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Πότε πρέπει να απλώνω τις κρέμες μου;







Ανανεώστε την καθημερινή ρουτίνα της περιποίησής σας με τις καλύτερες επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας.




Η σωστή τελετουργία «προ μεσημβρίας»

Αναβαθμίστε την πρωινή σας ρουτίνα περιποίησης επενδύοντας σε μια κρέμα με SPF. «Μια σύνθεση που συνδυάζει αντιοξειδωτικά συστατικά με αντιηλιακά φίλτρα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της επιδερμίδας ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις» λέει η δρ Γουίτνι Μπόου, διάσημη δερματολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία συστήνει τη χρήση προϊόντων με βιταμίνες C και E για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των φλεγμονών.


Μια άλλη ευεργετική ουσία που ενδείκνυται για χρήση τις πρωινές ώρες είναι το σαλικυλικό οξύ, το οποίο κάνει πολύ περισσότερα από το να μάχεται την ακμή, όπως είναι ευρέως γνωστό. «Μετά το συνηθισμένο καθαρισμό του προσώπου σας, απλώστε μια λοσιόν ενισχυμένη με απολεπιστικό βήτα-υδροξυοξύ (BHA) –το σαλικυλικό οξύ είναι βήτα-υδροξυοξύ με κερατολυτική δράση-, για να απαλύνετε τους πόρους και να αποκτήσετε λαμπερή όψη. Θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για εσάς ειδικά εάν έχετε λιπαρό ή μεικτό δέρμα» αναφέρει η δερματολόγος Άνι Τσίου, ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου Derm Institute στο Μανχάταν, και συνεχίζει: «Το σαλικυλικό οξύ όντως ρυθμίζει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων, η οποία επηρεάζεται από τους κιρκάδιους ρυθμούς, δηλαδή το βιολογικό ρολόι της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρείται υπερέκκριση σμήγματος.




Τότε, λοιπόν, είναι που πρέπει να επενδύσετε στη σμηγματορρυθμιστική δράση του σαλικυλικού οξέος. Άλλα συστατικά κατάλληλα για χρήση την ημέρα είναι η αλόη και το χαμομήλι. Και τα δύο, χάρη στις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν την έκθεση στον ήλιο και τους περιβαλλοντικούς ρύπους ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ερεθισμών» λέει η Τσίου.


Και εδώ είναι μερικές κρέμες προσώπου:

Κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες La Solution 10 de Chanel.
 
 
 



Αντιηλιακή κρέμα πόλης Cellular Swiss Ice Crystal Transforming Cream SPF 30 της La Prairie.
 
 

 



Για αναδόμηση: Μάσκα Re-Nutriv Ultimate Diamond Mask Noir της Estée Lauder.
 
 
 

Κρέμα νύχτας για αποτοξίνωση Magnificence Nuit Gel-in-Balm της Lierac.


 
 
 
 
Κρέμα νύχτας με ισχυρή αντιγηραντική δράση Nuxuriance Ultra Nuit της Nuxe.
 
 
 


Αναζωογονητικό νερό σε σπρέι για το πρόσωπο με αντιηλιακά φίλτρα Hydrabio Eau de Soin SPF 30 της Bioderma.

Κρέμα νύχτας με ρετινόλη Total Age Correction Night Cream της Lancaster.
 
 
 
 
 
 
 
 
Θα βρείτε περισσότερες κρέμες προσώπου στη σελίδα της Strawberrynet!!! 



 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου