Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ




Μια ουσία από το δέντρο της οξιάς μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοσμετολογίας και πρωταγωνιστεί στο μπουντουάρ μας.




 Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, μειώνει τις ήδη υπάρχουσες και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στο πρόσωπο. Πρόκειται για το δραστικό συστατικό που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες η L' Oréal Paris σε ορισμένα καλλυντικά της και το οποίο αποτελεί δική της πατέντα: Ο λόγος για το Pro-xylane, που λαμβάνεται από την οξιά και το οποίο προέρχεται συγκεκριμένα από την ουσία ξυλόζη. Έπειτα από επεξεργασία που πλέον γίνεται με την τεχνολογία της πράσινης χημείας, φιλική προς το περιβάλλον, το μόριο αυτό προστίθεται, μεταξύ άλλων, στη σειρά Revitalift Laser Renew.

Το brand μελετά χρόνια το μπεστ σέλερ συστατικό, με στόχο να ανακαλύψει τρόπους που διευκολύνουν τη διείσδυσή του στο δέρμα και επιτρέπουν τη συνύπαρξή του με άλλες ουσίες. Τι κάνει το Proxylane; Αποκαθιστά την ελαστικότητα και την υγεία του δέρματος καθώς δρα σε επίπεδο επιδερμίδας, δερμο-επιδερμιδικού συνδέσμου και χορίου με σκοπό να ενισχύσει τους βιολογικούς μηχανισμούς.

Τι δείχνουν οι μελέτες
 
-Έχει πολύ ισχυρή βιολογική δράση. Διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών και ευνοεί ένα πολύ καλό κυτταρικό περιβάλλον. Έχετε υπόψη σας πως, όταν υπάρχει φτωχή παραγωγή γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs), η ελαστικότητα του δέρματος είναι μειωμένη και ο σχηματισμός των ρυτίδων πιο εύκολος.

-Ενισχύει την ανάπλαση, καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό έχει αποτέλεσμα την ενίσχυση της σφριγηλότητας.

-Βελτιώνει την όψη των καφέ κηλίδων και των ουλών ακμής, σύμφωνα με τελευταίες μελέτες του brand.



Κρέμα ημέρας Revitalift Laser X3 της L' Oréal Paris.




Κρέμα νύχτας Revitalift Laser Renew της L' Oréal Paris.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου