Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Έρχονται τα αρώματα Louis Vuitton!











Oι συστάσεις και οι περιγραφές για τον οίκο Louis Vuitton είναι μάλλον περιττές. Όλες κάποια στιγμή είτε έχουμε κρατήσει είτε έχουμε ποθήσει μία από τις τσάντες ή τα ρούχα του διάσημου γαλλικού brand.










Τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Louis Vuitton, έχουμε έναν ακόμη λόγο να γιορτάζουμε: O οίκος αποφάσισε ύστερα από πολλά πολλά χρόνια να λανσάρει επιτέλους την ανανεωμένη του συλλογή αρωμάτων. Με την ονομασία Les Parfums Louis Vuitton, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα καταστήματα τον προσεχή Σεπτέμβριο, παρότι ήδη είχε προβλεφθεί λανσάρισμα μέσα στο 2014, το οποίο και ακυρώθηκε. Μάλιστα, το τελευταίο άρωμα της εταιρείας χρονολογείται από το 1946!

Υπεύθυνος για τα αρώματα Louis Vuitton είναι η "μύτη" Jacques Cavallier Belletrud, ο οποίος κατάγεται από την πρωτεύουσα των αρωμάτων, τη γαλλική Γκρας, και έχει προηγουμένως εργαστεί στον Bulgari πριν αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν προσελήφθη τότε από τον Louis Vuitton, του είχε ανατεθεί η αποστολή να δημιουργήσει "το πιο ωραίο άρωμα του κόσμου". Του πήρε ακριβώς τέσσερα χρόνια για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να μεταμορφώσει το αρωματικό σύμπαν που φέρει την υπογραφή Louis Vuitton.












Αλλά πώς θα μυρίζει τελικά το άρωμα; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει ακόμη πέρα από το γεγονός ότι ο αρωματοποιός είχε στη διάθεσή του αυτά τα τέσσερα χρόνια μία ονειρική παλέτα από πρώτες ύλες, χρησιμοποίησε την πιο μοντέρνα τεχνολογία και επίσης ότι το πρώτο πράγμα που τον ενέπνευσε είναι το δέρμα, που άλλωστε αποτελεί και το βασικό υλικό του οίκου. Ο Belletrud έχει υποσχεθεί ένα ιδιαίτερο άρωμα με βάση την απαλή ευωδιά του φυσικού δέρματος, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στις τσάντες Louis Vuitton, αναμεμειγμένο με λεπτεπίλεπτα άνθη και ανατολίτικες νότες…

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο, ένα ειδικό κέντρο για τις αρωματικές δημιουργίες τόσο του οίκου Dior όσο και του Louis Vuitton, με την ονομασία Les Fontaines Parfumées (Αρωματικές Πηγές), θα ανοίξει τις πόρτες του.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να φτάσει το φθινόπωρο...



Θα βρείτε περισσότερα αρώματα στη Strawberrynet!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου