Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

5 τρόποι για να πετύχεις λαμπερή επιδερμίδα




Νιώθεις το δέρμα σου πιο χαλαρό από ποτέ; Υπάρχει λύση!





Η χαλαρότητα της επιδερμίδας σου μπορεί να επέλθει από πληθώρα παραγόντων. Μερικοί από αυτούς είναι και η εγκυμοσύνη αλλά και η απότομη απώλεια βάρους. Πώς θα καταφέρεις να ανακτήσεις τη σφριγηλότητα και την υγιή όψη της επιδερμίδας σου; Σίγουρα υπάρχουν λύσεις. Παρακάτω θα βρεις πέντε τρόπους που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου σου.











Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου 
Βασική προϋπόθεση για ένα υγιές, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα είναι, όπως σίγουρα γνωρίζεις, η ενυδάτωση. Πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό τη μέρα μπορείς να επιτύχεις θεαματικά αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα. Φρόντισε να διατηρείς λοιπόν ενυδατωμένο τον οργανισμό σου κατά τη διάρκεια όλης της μέρας σου και να πίνεις συχνά νερό.









Γυμνάσου 
Προσθέτοντας μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης τρεις φορές την εβδομάδα στο πρόγραμμά σου, θα καταφέρεις να χτίσεις σωστά τους μύες σου και να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει περισσότερο σφριγηλή και φυσικά πιο σέξι! 










Πρόσεχε τη διατροφή σου 
Απόφυγε την κατανάλωση λιπαρών και junk food και κάνε βάση της διατροφής σου τα λαχανικά και τα φρούτα, μιας και οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν θα δώσουν λαμπερή όψη και θα κάνουν πιο σφριγηλό το δέρμα σου. 








Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο 
Μπορεί να πιστεύεις πως το μαυρισμένο δέρμα δείχνει πιο σφριγηλό και υγιές, όμως, με την συχνή ηλιοθεραπεία και έκθεσή σου στον ήλιο καταφέρνεις μακροπρόθεσμα τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η υπερβολική και μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο -αλλά και στο νερό με χλώριο αν μπαίνεις συχνά σε πισίνες- μπορεί να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο το δέρμα σου και να μειώσει ακόμα περισσότερο την ελαστικότητά του. 








Κάνε scrub με αλάτι 
Μελέτες έχουν δείξει πως το scrub με θαλασσινό αλάτι μπορεί να αυξήσει αισθητά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου, καθώς αυξάνει την αιμάτωση της περιοχής και κατά συνέπεια, την ελαστικότητα του δέρματός σου. 


 
Θα βρείτε πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος στη Strawberrynet!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου