Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Πώς θα έχεις κάθε μέρα σέξι μαλλιά παραλίας;






Τα αγαπημένα μας  προϊόντα για να αποκτήσουν τα μαλλιά σου καλοκαιρινή ανεμελιά είτε είσαι στο νησί είτε στην πόλη.

 

 

Δεν αντέχεις να κάνεις κάθε μέρα πιστολάκι μετά το μπάνιο σου; Βρήκαμε τη λύση και σου προτείνουμε 4 προιόντα για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται κάθε μέρα υπέροχα. Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

 


 



Το Kerastase Spray-a-Porter αναδείχθηκε ως το καλύτερο προϊόν για το 2014 και έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές από τις beauty editors. Επίλεξε το αν θέλεις να αποκτήσεις σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά. Δεν έχει κολλώδη υφή, ενώ περιέχει αντί-οξειδωτική Βιταμίνη Ε, UV φίλτρα για προστασία του χρώματος και θερμο-προστατευτική ξυλόζη.


 


 



Αν προτιμάς το πιο messy look, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Matte & Messy spray της L'oreal. Η ειδική του σύνθεση δεν βαραίνει τα μαλλιά, ενώ δίνει έξτρα όγκο σε κάθε σου χτένισμα. 


 


Το διασημότερο προιόν της Bumble & Bumble ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα. Δημιούργησε το απόλυτο beach hair look με το Surf Spray, το οποίο αντιγράφει τη σύνθεση του αλατόνερου, χαρίζοντας στα μαλλιά σου σέξυ, ανέμελους κυματισμούς. Θα το βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.



Οτι τύπο μαλλιών κι αν έχεις, το L'oreal Professionnel Tecni Art Wild Stylers Beach Waves θα σου χαρίσει ένα σέξυ, ματ look.


 

Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών στη Strawberrynet!!

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου