Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Κάντε ντεμακιγιάζ με προσοχή












Η σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η επιδερμίδα λαμπερή και νεανική.




Δείτε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να μην ταλαιπωρείτε το πρόσωπό σας.




– Μερική αφαίρεση του μακιγιάζ πριν τον ύπνο
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα εκτίθεται σε ρύπους (π.χ. καυσαέρια αυτοκινήτων), με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ελεύθερες ρίζες που διασπούν το κολλαγόνο, προκαλώντας φλεγμονές και λεπτές γραμμές. Οι ελεύθερες ρίζες προσκολλώνται στα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ, οπότε πρέπει το πρόσωπο να είναι εντελώς απαλλαγμένο από υπολείμματα που φράζουν τους πόρους.






– Χρήση της ίδιας πετσέτας για πολλές μέρες
Όταν σκουπίζετε το πρόσωπό σας, μένουν επάνω στην πετσέτα αρκετά υπολείμματα, ενώ η υγρασία της πετσέτας προωθεί παράλληλα την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Η πετσέτα του προσώπου θα πρέπει λοιπόν να ανανεώνεται κάθε μία με δύο ημέρες.




– Τρίψιμο του προσώπου
Το σκληρό τρίψιμο των ματιών, ένα συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αδιάβροχη μάσκαρα, φθείρει τις βλεφαρίδες και μπορεί να τις κάνει να πέσουν. Μια λοσιόν για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς να χρειαστεί τρίψιμο και χωρίς να ερεθίσει τα μάτια.






– Ακατάλληλη λοσιόν καθαρισμού
Ορισμένες λοσιόν καθαρισμού είναι πολύ σκληρές για το δέρμα, συμβάλλοντας στην ξηρότητα. Ο τύπος του δέρματος θα καθορίσει ποια είναι η κατάλληλη λοσιόν για τις δικές σας ανάγκες και με ποια άλλα προϊόντα θα πρέπει να συνδυαστεί για αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και επαρκή ενυδάτωση της επιδερμίδας.





Για προϊόντα καθαρισμού, επισκεφτείτε τη Strawberrynet!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου