Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Όλα τα μυστικά για να πετύχετε το τέλειο ξανθό




Μάθετε ποια είναι τα trends στις βαφές και δείτε πώς θα αποκτήσετε ένα εκτυφλωτικό χρώμα στα μαλλιά.





 Είτε πρόκειται για μια πολύ ανοιχτή απόχρωση, για μια πιο σταχτί ή για ζεστές μελί ανταύγειες, το φαινόμενο blonde hair εξακολουθεί να κερδίζει όλο και περισσότερες φαν. Κι αυτό γιατί τα ξανθά μαλλιά δείχνουν εντυπωσιακά, μαγνητίζουν το βλέμμα και χαρίζουν έξτρα λάμψη στο λουκ, όπως εξηγεί ο Κριστόφ Ρομπέν, κορυφαίος hair colorist της L’ Oréal Paris.



Η αλλαγή από καστανή σε ξανθιά
Η μετάβαση από σκούρο σε ανοιχτό τόνο γίνεται σταδιακά για να μην καταστραφούν οι ίνες της τρίχας. Η Αν-Λιζ λε Ντοτ, ειδική στις βαφές στο Studio Marisol στο Παρίσι, εξηγεί ότι η διαδικασία των συνεχών βαφών προκειμένου να επιτευχθεί η ιδανική απόχρωση μπορεί να κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο. Αφεθείτε, λοιπόν, στα χέρια του κομμωτή σας που με τον κατάλληλο κύκλο βαφών και τονωτικής θεραπείας θα σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πείτε «ναι» στο balayage
Πρόκειται για μια γαλλική τεχνική στις βαφές μαλλιών. Ο κομμωτής εφαρμόζει σε πολλές τούφες το χρώμα με τα χέρια, χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο ειδικό εργαλείο, κι έτσι τα μαλλιά δείχνουν σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο. Οι φυσικές ανταύγειες που δημιουργούνται μπλέκονται αρμονικά με το χρώμα βάσης χαρίζοντας έξτρα φως στο τελικό αποτέλεσμα.
Σταδιακός ή ολικός χρωματισμός;
Αν η εμφάνιση των λευκών δεν ξεπερνάει το 30% του συνόλου, προτιμήστε να τα καλύψετε με ένα ειδικό «κονσίλερ» για τα μαλλιά. Οι συχνές επαναλήψεις παρατείνουν το ομοιόμορφο αποτέλεσμα και βγάζουν από τα άμεσα σχέδιά σας την επίσκεψη στο κομμωτήριο.
Τo παιχνίδι των αποχρώσεων
Πειραματιστείτε εύκολα με σταχτί, μελί και χρυσαφένιους τόνους, καθώς δείχνουν πιο φυσικοί σε σχέση με τους κίτρινους. Η τεχνική «brond» σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ελαφρώς ανοιχτές ανταύγειες για να φωτίσετε την καστανή βάση σας, οι οποίες είναι λιγότερο ορατές σε σχέση με το balayage, λέει η Αν-Λιζ λε Ντοτ. Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα αποφύγετε το κόκκινο και το πορτοκαλί.
Η μετέπειτα φροντίδα
Οι βαφές σε ανοιχτούς τόνους, σε συνδυασμό με το ντεκαπάζ, αφαιρούν από το θύλακα της τρίχας τη φυσική χρωστική ουσία. Διατηρήστε τα μαλλιά σας πυκνά και δυνατά εντάσσοντας στην καθημερινή σας περιποίηση μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης, προϊόντα που προστατεύουν από τις ακτίνες UV και σαμπουάν με ειδική φόρμουλα ώστε να παραμείνει το χρώμα ζωντανό.


Προϊόντα για να αγοράσετε:



Σαμπουάν που προστατεύει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά Réflection Bain Chroma Captive της Kérastase

Σαμπουάν για ξανθές ανταύγειες με χαμομήλι και έλαιο από σιτάρι της Le Petit Marseillais.
 
 
 
Προϊόν που προστατεύει το χρώμα και διατηρεί ανθεκτική τη δομή της τρίχας Fibreplex N°3 Bond Maintainer της Schwarzkopf Professional



Σπρέι προσωρινής κάλυψης των λευκών Magic Retouch Light Blonde της L’ Oréal Paris.
 
 
 
 
 
 
Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών στη Strawberrynet!!! 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου