Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Vichy - Περιποίηση Δέρματος







Το Ινστιτούτο, που δημιουργήθηκε στη Vichy το 2008, στα πλαίσια του Spa Célestins της Vichy, είναι αφιερωμένο στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας και μοναδικό στον κόσμο.








Η κάθε γυναίκα έχει ένα μοναδικό όραμα για την επιδερμίδα της, το οποίο είναι εντελώς ξεχωριστό για την καθεμία: μια επιδερμίδα ιδανική στο άγγιγμα, στην αίσθηση, στη λάμψη, στην απόχρωση και στην εκφραστικότητα.







 Η Vichy έχει κατανοήσει αυτή την ποικιλία προσδοκιών και αναγκών και σας βοηθά να αποκτήσετε την ιδανική σας επιδερμίδα. Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, δημιουργούμε ενισχυμένα προϊόντα που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα, βασισμένα σε ένα μοναδικό συστατικό- φάρο, το ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy και σε μια πρωτότυπη επιστημονική προσέγγιση της ζωής της επιδερμίδας σας, την οποία ονομάζουμε Skinlife Science. Προσφέροντας εξατομικευμένα πρωτόκολλα περιποίησης, συμβουλές διατροφής και φροντίδας της επιδερμίδας ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας, η Vichy δίνει σε καθεμία από εσάς τη δυνατότητα να αποκτήσει την ιδανική της επιδερμίδα.










Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


Idealia Αναδομητικό Τζελ Μπαλμ Νυκτός 




ProEven Προηγμένο Καθημερινό Διορθωτικό 





ProEven Συμπύκνωμα Νυκτός 





Θα βρείτε πολλά ακόμα προϊόντα σε απίστευτες τιμές στη Strawberrynet!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου