Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Escada




H Escada είναι ένας διεθνής όμιλος μόδας που ιδρύθηκε στη Γερμανία από τους Margaretha και Wolfgang Ley. Το όνομα Escada σημαίνει «σκάλα» στα πορτογαλικά.

Ξεκινώντας στο Μόναχο το 1978, η εταιρεία κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της με τα διακριτικά, πολύχρωμα σχέδια μόδας. Η Escada Beauté ιδρύθηκε το 1990 και είδε την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος της, Escada Margaretha Ley, που ονομάστηκε για έναν από τους ιδρυτές της εταιρείας. Η διαίρεση των αρωμάτων ξεκίνησε με μια σειρά επιτυχημένων αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες σε όλη τη δεκαετία του 1990 και συνεχίζοντας στον 21ο αιώνα.


Ο Σχεδιατής Escada έχει 58 αρώματα στον κατάλογο μας . Η παλαιότερη του έκδοση κυκλοφόρησε το έτος 1990 και η νεότερη του κυκλοφόρησε το έτος 2016. Escada τα αρώματα κατασκευάστηκαν με την συνεργασία των εξης αρωματοποιών Sonia Constant, Creations Aromatiques, Pierre Bourdon, Ilias Ermenidis, Dominique Ropion, Francoise Caron, Annick Menardo, Steve Demercado, Michel Almairac, Nathalie Gracia-Cetto, Laurent Bruyere, Richard Ibanez, Philippe Romano, Sophie Labbe, Francis Kurkdjian, Dorothee Piot, Jean-Louis Grauby και Bertrand Duchaufour.












Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Absolutely Me Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/escada/absolutely-me-eau-de-parfum-spray/113045/#DETAIL


Born In Paradise Άρωμα EDΤ Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/escada/born-in-paradise-eau-de-toilette/168528/#DETAIL


Desire Me Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/escada/desire-me-eau-de-parfum-spray/103165/#DETAIL










Θα βρείτε περισσότερα αρώματα και κολώνιες στη Strawberrynet!!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου