Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Βrand Overview - Παρουσίαση Lagerfeld





O Karl Lagerfeld (γεννημένος Karl Lagerfeld) είναι ένας γερμανικής καταγωγής καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας που τώρα εδρεύει στο Παρίσι. Περίφημος για τις λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής του, πιστεύεται ότι έχει γεννηθεί το 1930. Η σταδιοδρομία μόδας τον πήρε μακριά σε ένα αριστοκρατικό ξεκίνημα το 1955, όταν του απονεμήθηκε μια μαθητεία στην Pierre Balmain. 

 Μετακόμισε στους Jean Patou μόλις τρία χρόνια αργότερα, και παρέμεινε εκεί για πέντε χρόνια, σχεδιάζοντας δύο συλλογές υψηλής ραπτικής κάθε χρόνο. Τα σχέδιά του ήταν αμφιλεγόμενα για το χαμηλό λαιμό τους, τη χαμηλή πλάτη και τις κοντές φούστες. Έλαβε άσχημες κριτικές, οι συλλογές, ωστόσο, έγιναν μάρκα Lagerfeld και του επέτρεψε να ξεκινήσει να εργάζεται ως ανεξάρτητος σχεδιαστής για πολλούς οίκους όπως Tiziana, Chloe, Curiel και Fendi. Το 1983, ανέλαβε ως καλλιτεχνικός διευθυντής τη Chanel, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

 Ο Σχεδιατής Karl Lagerfeld έχει 21 αρώματα στον κατάλογο μας . Η παλαιότερη του έκδοση κυκλοφόρησε το έτος 1978 και η νεότερη του κυκλοφόρησε το έτος 2016. Karl Lagerfeld τα αρώματα κατασκευάστηκαν με την συνεργασία των εξης αρωματοποιών Emilie (Bevierre) Coppermann, Mark Buxton, Olivier Cresp, Jean-Christophe Herault, Serge Majoullier, Cecile Matton, Nicolas Beaulieu, Sophie Labbe, Christophe Raynaud, Firmenich, Ron Winnegrad, Christine Nagel, Pascal Gaurin, Bruno Jovanovic, Sandrine Malin και Sophia Grojsman.














Προϊόντα που αξίζει να αγοράσετε:


 
Karl Lagerfeld Άρωμα EDP Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/perfume/lagerfeld/karl-lagerfeld-eau-de-parfum-spray/174517/#DETAIL


Karleidoscope Άρωμα EDP Σπρέυ

http://gr.strawberrynet.com/perfume/lagerfeld/karleidoscope-eau-de-parfum-spray/147213/#DETAIL


Pour Homme Άρωμα EDT Σπρέυ 

http://gr.strawberrynet.com/cologne/lagerfeld/pour-homme-eau-de-toilette-spray/180810/#DETAIL










Θα βρείτε περισσότερα αρώματα και κολώνιες στη Strawberrynet!! 

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου