Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Τα Καλύτερα Αρώματα για το 2015!!!


Ελάτε να μάθουμε παρέα τα καλύτερα αρώματα για το 2015!!

Καλημέρα κορίτσια!

Τα αρώματα είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα για τις γυναίκες. Εδώ θα βρείτε όλα τα κορυφαία αρώματα για το 2015. Οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν είστε εντός ή εκτός μόδας.

10. DKNY - Be Delicious

Αυτό είναι ένα ελκυστικό και αναζωογονητικό άρωμα με μυρωδιά από πράσινο μήλο. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που προτιμούν τα φρουτώδη αρώματα, τα οποία ξεχωρίζουν για την διαφορετικότητα τους.

9. BVLGARI – Jasmine Noir L’essence 

Όσοι το έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής το περιγράφουν ως μυστηριώδες και φινετσάτο. Ο συνδυασμός του γιασεμιού, της γλυκόριζας και των υπόλοιπων εξωτικών αρωμάτων συντελεί σε αυτή την ξεχωριστή μυρωδιά.

8. Viktor & Rolf – Flower Bomb

Αυτή είναι μια συναρπαστική και κομψή κολώνια που μας εγγυάται ότι δεν έχουμε ξανά συναντήσει παρόμοια μυρωδιά.
Το κεχριμπάρι, η ορχιδέα, αλλά και το γιασεμί, είναι μόνο μερικά από τα βασικά της χαρακτηριστικά, τα οποία την κάνουν μοναδική.

7. Guerlain – Insolence


Η αξιοσημείωτη μυρωδιά του χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και την ξεχωριστή του γοητεία, ενώ είναι φρουτώδες και ελαφρύ σαν άρωμα.
Μερικές από τις νότες που μπορείς να διακρίνεις είναι το βατόμουρο και οι βιολέτες, πράγμα που το κάνει ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.
 
6. Dior – J’adore



Το μαγευτικό και άκρως θηλυκό άρωμα φρεσκάδας είναι που έχει κάνει τόσο δημοφιλή τον συγκεκριμένο δημιουργό. Το J’adore είναι ένας συνδυασμός από Champaca λουλούδια, τριαντάφυλλο, γιασεμί και βατόμουρο.

5. Laura Mercier – Vanilla Gourmande



Το συγκεκριμένο άρωμα μας θυμίζει κάτι από τα παλιά, με έναν πιο φρέσκο και ζεστό τρόπο. Ήδη έχει αρχίσει να μαγεύει με την πικάντικη μυρωδιά του και πιστεύω ότι έχει τις προδιαγραφές για να φτάσει στην κορυφή.

4. Victoria Secret – Bombsell



Είναι γοητευτικό και απίστευτα glamorous και είναι Victoria Secret, τι άλλο να ζητήσεις; Έχει μυρωδιά από φρούτα του πάθους και γιασεμί και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε απογοητεύσει.

3. Issey Miyake – L’eau de I’ssey



Αυτή είναι μια μοντέρνα, νεανική και φρέσκια κολώνια με εξωτική και ξυλώδη μυρωδιά η οποία διαθέτει νότες από ροδόνερο και φρέζια, πολύτιμα ξύλα που του δίνουν το βαθύ και πλούσιο άρωμα, το οποίο σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

2.  GUCCI



Προφανώς και έχει πάρει το όνομα από τον δημιουργό της και περιέχει νότες από βατόμουρο, άνθη πορτοκαλιάς, χαμομήλι και λουλούδια. Αυτός ο συνδυασμός είναι που την κάνει εξωτική και θα την λατρέψουν όλοι οι άντρες.

1. Chanel – COCO



Τέλος, στην κορυφή της λίστας μας βρίσκεται αυτό εδώ το θηλυκό, seχy και ταυτόχρονα ρομαντικό άρωμα, το οποίο περιέχει άνθη πορτοκαλιάς, νότες βανίλιας και άλλα έντονα μπαχαρικά.

Θα βρείτε περισσότερα αρώματα στη Strawberrynet!!

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου