Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Brand Overview - Παρουσίαση Ojon



Καλημέρα κορίτσια μου!

Από σήμερα λανσάρω μια νέα κατηγορία στο blog μου, στην οποία θα σας παρουσιάζω μία-μία μάρκες καλλυντικών, περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών κτλ μαζί με μερικά προτεινόμενα προϊόντα!
Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Ojon™!!




 Είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς θα θέλατε τέλεια, μαλακά μαλλιά...






Τώρα, με τα προηγμένα, φανταστικά, θεραπευτικά προϊόντα της Ojon™ μπορείτε επιτέλους να αποκτήσετε τα μαλλιά που ονειρευόσασταν!

Όλα τα προϊόντα της Ojon™ υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας και να προσθέσουν λάμψη, κίνηση, όγκο, απαλότητα και να διορθώσουν τα φθαρμένα μαλλιά.


Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε:

Damage Reverse Restorative Shampoo

http://gr.strawberrynet.com/haircare/ojon/damage-reverse-restorative-shampoo/142556/#DETAIL
Αυτό το σαμπουάν έχει πλούσια και κρεμώδη υφή, επανορθώνει τα ξηρά και φθαρμένα μαλλιά. Μόλις το βάλετε στα μαλλιά θα δείτε ότι μετατρέπεται σε έναν πλούσιο αφρό που καθαρίζει και επανορθώνει τα μαλλιά. Είναι ένα τέλειο σαμπουάν και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε αποτελέσματα!

Damage Reverse Restorative Treatment Plus

Αυτή η αναδομητική θεραπεία μαλλιών είναι πιθανόν το καλύτερο προϊόν της Ojon™. Θα σας έρθει σε ένα βαζάκι όπως στη φωτογραφία και το προϊόν στην ουσία είναι ένα στερεοποιημένο έλαιο. Τρίβοντας τα χέρια μεταξύ τους θα δείτε ότι θα γίνει ένα έλαιο για τα μαλλιά σας. Αυτό θα το βάλετε στα μαλλιά σας και μπορείτε να το αφήσετε για όλη τη νύχτα. Μετά θα πλύνετε τα μαλλιά σας κανονικά και θα δείτε ότι έγινε μαγικό! Απαλά, πλούσια μαλλιά!

Rare Blend Deep Conditioner Intensive Restorative Treatment

Για την σωστή περιποίηση μαλλιών χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια μαλακτική! Αυτή η μαλακτική για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά είναι ότι πρέπει! Ενυδατώνει τα μαλλιά, μετά την εφαρμογή θα τα νιώθετε σούπερ απαλά και έχει ωραίο άρωμα!

Θα τα βρείτε τα προϊόντα αυτά τη Strawberrynet

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου