Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Brand Overview - Παρουσίαση SK II


SΚ-II σημαίνει σωστή περιποίηση δέρματος!
Ανακαλύψτε μαζί μου τα μυστικά αυτής της μάρκας!



 Η ιστορία της SK-II ξεκίνησε σε ένα ζυθοποιΐο σάκε στην Ιαπωνία. Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι εργάτες είχαν ρυτιδιασμένα πρόσωπα, αλλά εξαιρετικά απαλά και νεανικά χέρια. Αυτά τα χέρια ήταν σε συνεχή επαφή με την διαδικασία της ζύμωσης του σάκε.



Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να απομονώσουν οι επιστήμονες το θαυματουργό συστατικό PiteraTM, ένα φυσικό συστατικό, αποσταγμένο από τη διαδικασία της ζύμωσης.


Προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε: 

Facial Treatment Essence
Αν δεν έχετε ήδη ακούσει για αυτό το προϊόν, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε. Είναι νέο, θαυματουργό προϊόν που αναζωογονεί το δέρμα μας. Αναπληρώνει την υγρασία και θρέφει το δέρμα. Το σημαντικότερο από όλα, εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Facial Treatment Clear Lotion


Είναι ένα τονωτικό προσώπου, ιδανικό για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκαθιστά το καθαρό δέρμα και αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφάει θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε βάζοντας μια ποσότητα σε ένα βαμβάκι και παιρνόντας το από το πρόσωπο.

Facial Treatment Mask

Μια μάσκα προσώπου, γνωστή για τα θρεπτικά της συστατικά. Περιέχει το συστατικό PiteraΤΜ, το οποίο θρέφει και αναζωογονεί άμεσα το δέρμα. Βελτιώνει σημαντική την υφή του δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων.

Θα βρείτε περισσότερα προϊόντα για την SK-II στη Strawberrynet

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου